Arama sonuçları: *

1. Qpre

Arkadaşlar 1.mi̇ 2.si̇stem Mi̇ 2k Çözünürlük İçi̇n?

bu sisteme 2k monitör sart değil o anlamda dedim
  2. Qpre

Arkadaşlar 1.mi̇ 2.si̇stem Mi̇ 2k Çözünürlük İçi̇n?

Ben bu 2sinede 2k monitör almazdım
  3. Qpre

40-45k Hazır Sistem Önerisi

Başka beğendiğiniz hazır sistem var mıdır ?
  4. Qpre

40-45k Hazır Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar Arkadaşa 40-45k aralığında hazır sistem almayı düşünüyoruz öneriniz var mıdır ?
  5. Qpre

1 Saat Sonra Bu Bilgisayarı Sipariş Edeceğim Tavsiye

Yap istersen hocamda taksit yaptığında 80k yapıyor diyorsun yazık değil mi aradaki farka millet onun için 6 ay taksitli vade farksız seçenek sunuyorlar ama sen sırf markadan dolayı kabul etmiyorsn
  6. Qpre

istediği kadar daha iyi sogutsun hocam sen 4070ti alıyorsun ben 4070tisuper farkında mısın ? bu arada benim sogutucu senin sogutucu kadar nerdeyse performans verebileceğini inanıyorum. Kasada haklısın üst tarafta 360lık desteği yok o eksisi ama cok uygun denk getirdiğim için sorun yapmıyorum.
  7. Qpre

hocam 1.5 aydır takip ediyorum topladıklarımı ileteyim senin aldığın sistem pahalı mı değil mi sen karar ver. İşlemci Amd 7800x3d --> 12999 TL Anakart MSI x670e Tomahawk WIFI --> 10399 TL Ekran kartı Galax 4070ti super ---> Daha almadım 33399 şuan Ram Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 32GB...
  8. Qpre

Kesinlikle pahalı ürünlere göre neredeyse ben bu fiyatlara cok daha iyisini topluyorum
  9. Qpre

Hocam buradaki arkadaşların fikirlerine saygı duymuyorsanız zaten sormanıza gerek yok alabilirsiniz. Daha kötü ekran kartı diyorsunda senin seçtiğin ekran kartından arkadaşın sundugu ekran kartı daha kaliteli üst model sogutmada neredeyse performansları aynıdır.
  10. Qpre

Vatandaki bu pc nasıl, eşdeğer başka sitelerde var mı?

Gaming gen tr world karta cok iyi taksit yapıyor en azından oradan değerlendirebilir oranın fiyatları bi tık daha iyi
  11. Qpre

Vatandaki bu pc nasıl, eşdeğer başka sitelerde var mı?

Bence pahalı ve parçalar iyi değil. Gaming gen tr gamegaraja falanda bakın hocam onlarda vade farksız yapıyordu sanırım. Vatan pahalı satıyor ve ürünler iyi değil şuan illa vatandan alacam diyorsan arada bilgisayar parçalarına indirim yapıyorlar onu bekle dicemde gerçek indirimli ürün sayılı...
  12. Qpre

Yaptığım sistem sanırım darboğaz yapacak, öneriniz ne olur?

hocam ddr4 sisteme bu kadar para vermek büyük hata olur sana diyim yazık
  13. Qpre

🔴 Tek Tek Toplanan Bu Sistem Sizce Nasıldır ? 🔴

hocam soketim var onda sıkıntı yokta daha pahalıya geliyor ben kc3000 almıştım 1 tb 3400 ama 2 tb 5200 liraya düşüyor
  14. Qpre

🔴 Tek Tek Toplanan Bu Sistem Sizce Nasıldır ? 🔴

bende 1 tb almıştım hocamda yetmez mi ya sonradan pişman oldumda bide 2 tb alsam mı diye düşünmüyor değilim
  15. Qpre

PC Toplarken Vatan'mı İtopya mı ?

2 side değil başka firmamı yok hepsine bakıp hangisi daha iyise ondan alacaksınız bu firma takıntılarınız yüzünden firmalar burnunda kıl aldırmıyor x2 satıyor sayenizde
  16. Qpre

Çözüldü✓ konu çözüldü

Piyasayı bilecek o zaman araştıracak hocam geçenlerde avm içinden aldım saçma sapan şeye 100 lira verdim dışarda aynısı 20 liraydı :D adam kazıkladı okey ama para helal olayı adam beni zorla aldırmadı yapacak bişey yok ticaret bu senin mantıgına göre galericilerin hepsi sıkıntılı :D
  17. Qpre

Çözüldü✓ konu çözüldü

Helallikle ne alakası var hocam adam zorla satmıyor ya araştırsın o zaman
  18. Qpre

Çözüldü✓ konu çözüldü

bence değil yazdığını silmiş alan adamı burayı okudugunu düşünsene :D :D
  19. Qpre

Çözüldü✓ SİSTEM ALACAKLAR DURUNN

olm böyle bişi diyerek milletin vebaline girme olmucağı tutarsa alacağı şey yükselirse yazık değil mi bu topa niye giriyorsun cok saçma
  20. Qpre

Ryzen 7 7800x3d sistem toplamak istiyorum yardıma ihtiyacım var

Aynen fiyatlar durulacağına sürekli zam yapmaları oda ayrı konu
Top Bottom