Arama sonuçları: *

1. Quepardo

Arkadaşa 30 bin hazır sistem lazım

İlgilenirseniz imzamdaki sistemi satıyorum ilan fiyatım 32.5 ama konuşabiliriz sahibinden ilan no : 1195638884
  2. Quepardo

Bilgisayarımı Satacağım Ederini Öğrenmeye Çalışıyorum

Tek seferde satıp laptop a geçeceğim teşekkürler 1726856012 İzmirdeyim ama ekim sonu kasım başı istanbul yapma ihtimalim var
  3. Quepardo

Al satçı değilim malesef hocam şartlar gereği laptoba geçeceğim ondan satıyorum
  4. Quepardo

Dostlar imzamda yazılı olan ekteki bilgisayarımı satacağım ben 34 ilana atmıştım teklif 25-27 civarında geziyor sizce ederi nedir parçalar: ASUS ROG B550-A AMD Ryzen 5 5600 DEEPCOOL LS520 WHİTE GİGABYTE VİSİON RTX 3080 CORSAİR VENGEANCE RGB PRO 32GB (2x16) DDR4 3200MHz CL16 BEYAZ...
  5. Quepardo

RTX 3060 - RTX 3070 ???

Teşekkür ederim
  6. Quepardo

RTX 3060 - RTX 3070 ???

Daha yeni sadece 2. El ekran kartı kalanı sıfır olarak sıvı soğutmalı 32 ram 1tb pcı4.0 ssd vs sistemi 28 küsüre topladım 1683613607 Hatta o kadar yeni ki henüz kargolar gelmedi 😅 2k monitör alacaksan eğer 2.el temiz 3080 al bide r5 5600 lü bi kasa diz hocam bence en temizi bu
  7. Quepardo

Çözüldü✓ Alacağım sisteme son bakış

Arkadaşlar herhangi bir itiraz görmeyince sistemi sipariş ettim son halini de kurunca atarım buraya teşekkürler hepinize
  8. Quepardo

Dostlar cevaplar için teşekkür ederim dediğim gibi 4k çözünürlükte kullanıcam zaten o yüzden darboğaz olmaz işlemciyi şu an için değiştirmeyi planlamıyorum diğer parçaları yorumlayabilirseniz daha iyi olur
  9. Quepardo

sağ üstte yeni konu aç a tıklayabilirsin
  10. Quepardo

Teşekkürler hocam ama dediğim gibi render almayacağım sadece oyun oynayacağım yani benim için fps önemli şu anda araştırdığım kadarıyla 2k da bile darboğazdan kurtuluyor 4k da darboğaz olmuyor yani donanım arşivinin bile 5600x+3080 sistemi var sıvı soğutucu konusunda zaten en az bin küsür tl...
  11. Quepardo

Hocam bu iki videodan göz gezdirdim de 3-5 civarı fps fark ediyor buradan baktığım kadarıyla Render vs ilgilenmem sadece 4k da AAA oyunlar bide 144hz monitörde rekabetçi oyunlar oynarım o kadar bildiğim kadarıyla 4kda darboğaz olmuyor
  12. Quepardo

Hocam baktım da performans farkı neredeyse yok gibi şu an bütçe zorlamaktansa yetersiz kaldığı yerde değiştirmek daha iyi gibi geliyor
  13. Quepardo

Hocam sıvı soğutmayı estetik baz alarak seçtim işlemci konusunda da bir üst segmente çıkmak için en az 4 bin vermem gerekiyor 4k da oynayacağım için gerek görmedim bahsettiğim işlemci de r7 5800x3d 1683472895 görünümü baz alarak seçtim hocam beyaz kasalar arasında f/p olarak seçtim diğer beyaz...
  14. Quepardo

ANAKART: https://www.amazon.com.tr/dp/B08KBSRYGF/ref=asc_df_B08KBSRYGF1680793200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08KBSRYGF&linkCode=asn...
  15. Quepardo

Çözüldü✓ ₺20.000-30.000 Arası toplama sistem önerisine ihtiyacım var.

Ben teşekkür ederim hocam ne demek 😅
  16. Quepardo

Almayı planladığım sistemde değiştirmemi önerdiğiniz şeyler var mı?

Hocam bunu görmüştüm ama bunda zen 3 desteği yokmuş bu da performans farkı yaratıyor bildiğim kadarıyla bide 2019 cihazı o yüzden yeltenilir mi emin olamadım
  17. Quepardo

bir de bu sisteme kasa ölçülerini de baz alarak beyaz sıvı soğutma önerebilecek var mı
  18. Quepardo

teşekkürler hocam bir de dediğim gibi anakartlar arasında başka işime yarayacak bir özellik var mı fiyat farkına değebilecek
  19. Quepardo

gayet güzel bi anakart hocam ama sırf soğutucular beyaz olsun diye fazladan 1.5 bin vermek biraz zor geliyo açıkcası ya başka bi artısı var mı konuda paylaştığım anakarta kıyasla
Top Bottom