Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Çözüldü✓ TR'DEN GİDECEĞİM İÇİN SATMAK İSTİYORUM, SİZCE KAÇ TL?

Toplam 80k benim hesabım ama maks. Bu şekilde satmak çok zor olur bunu teker teker satılırsa en ideali.
  2. RTX3070

BİLGİSAYARIMI SATIYORUM NE KADAR EDER

12.5-13k 14k'ya koyardım. 18k diyenler filan olmuş da imkanı yok.
  3. RTX3070

Arkadaşlar Norveç'te PC Toplayacağım Yardım Eder misiniz?

Pek iyi bir model sayılmaz ama bu bütçedeki işlemcilerle sorun yapmaz.
  4. RTX3070

İlkle neden 6000 MHz seçtiğimi söyleyeyim AMD 7. nesiller için güvenilir maks IF frekansı genelde 3000 oluyor 6000 MHz RAM ile 1:1 çalışır Ryzen işlemciler için şu anlık en iyisi böyle. CL değerlerine tek bakmak yanlış olur. Frekans, CL değerleri, subtimingler hepsi beraber RAM gecikmesini...
  5. RTX3070

https://no.pcpartpicker.com/list/7xC7pB 4060 Ti varken 19k. 4070 Ti varken 23k. Sistemde bazı parçalardan tasarrufa gittim. DDR5 yerine DDR4 pek tasarruf ettirmiyor, ayrıca ben olsam RAM'i 32 alırım.
  6. RTX3070

4070 Ti bütçeye sığmıyor 5800X3D denedim işlemciye yine kurtarmadı. Hangi çözünürlükte ve ne amaçla kullanacaksınız sistemi bunu sorup neyden tasarruf edilebilir ona bakayım.
  7. RTX3070

Norveçten bir arkadaşıma da sordum 1 site daha söyledi gerisinin o da aynısını dedi. Hazır sistem mi tercih ediyorsunuz yoksa toplayacak mısınız?
  8. RTX3070

Norveç şart mı? https://de.pcpartpicker.com/list/Tkj6qR TR şartlarına göre çok F/P değil ama bu sistemin yükseltme olanağı da bol. Diğer parçaları minimum alıp ekran kartı 4080 çıkılabilir belki ama ben tercih eder miydim bilemem.
  9. RTX3070

i9-13900K işlemcisi için hangi ekran kartı?

Evet 4070 daha mantıklı.
  10. RTX3070

i9-13900K işlemcisi için hangi ekran kartı?

İşlemciye göre ekran kartı seçilmez hele ki işlemci zaten güçlüyse. Bütçeye göre. İş yüküne de göre 16 GB bir 4060 Ti, 4070 yerine alınabilir. Her iş yükü daha fazla VRAM gerektirmez o durumda 4070.
  11. RTX3070

Bu RAM bu donanıma sorun yaratır mı 7200mhz

https://amzn.eu/d/9J1jKNH Fiyatı şu an çok güzel. RGB'si için iCue lazım ama corsair olmayanlarla senkronize olmaz. Fark eder mi size bilmiyorum ama söyleyeyim yine de.
  12. RTX3070

Olabilir çünkü anakart desteklenen frekansının üstünde. IF olayı maks. ideal olmaz. Deneyebilirsiniz ama iadeye sıkıntı yapmaz benim bildiğim.
  13. RTX3070

RAM olayını şöyle açıklayayım. Anakartın RAM desteği 6600 MHz, üstünü çalıştıramaz diye bir olay olmayabilir ama üstü overclock'a girer kısaca garanti değil. Ayrıca IF olayı da var. Genelde Ryzen işlemciler bu nesilde 3000 MHz üstünü çalıştıramaz, IF olayı da şöyle, bunun saati 3000 MHz ise RAM...
  14. RTX3070

Sistemi yorumlar mısınız tüm parçalar geldi bunu nasıl montajlayacağız :D

Epeyden soğutucu karşılaştırmak yanıltır hocam. Direkt 2 soğutucu karşılaştırması incelemesi pek yok ama alındıysa bir sıkıntı vs yapmaz zaten o da iyi.
  15. RTX3070

Evet kasa olayı çok iyi olur. Coreliquid ben olsam tercih etmezdim pek üst düzey bir soğutucu değil bu fiyatta hele Liquid Freezer II 360 varken. Sıkıntı denebilecek bir şey göremedim ama.
  16. RTX3070

7200 MHz olunca bir sorun filan olmaz arkadaş neye göre dedi anlamadım ama genelde AMD 7. nesillerde infinity fabric saati 3000 MHz olduğu için 1:1 oran en iyi gecikmeyi veriyor o da 6000 MHz oluyor. Intellerde böyle bir olay yok o yüzden AMD için genelde maks. 6000 MHz tercih edilir. Ne...
  17. RTX3070

200bin TL bütçeli monitör dahil özel bir bilgisayar yaptırmak istiyoruz

Modart yapıyordu hâlâ yapıyor mu bilmiyorum.
  18. RTX3070

55.000TL Sistem + 27inç monitör tavsiyesi

Bu tip kasalar zaten fansız gelir. Ben olsam fanları zaten kendim alırdım, kendi sistemimde de öyle yaptım zaten. Bence bu kasa güzel ama tercihe göre değiştirilebilir. İsterseniz başka kasa da atabilirim.
  19. RTX3070

Planladığım sistem yükseltmeleri nasıl?

Açıkça ben de ekran kartına emin değilim. Daha fazla VRAM'e ihtiyacım oluyor ama iş anlamında 4080'e geçiş benim kullanım alanımda pek fark etmeyecek. Sadece 2. el değeri ve oyun performansı için aslında.
  20. RTX3070

Planladığım sistem yükseltmeleri nasıl?

Alırdım da o kart da eskidi biraz. Benim için sıkıntı değil. Zaten 1440p'de kullanacağım orada bile darboğaz olursa yine sıkıntı olmaz. Oyun kısmında biraz FPS kaybetsem çok önemli değil.
Top Bottom