Arama sonuçları: *

1. R

10k bütçe ile alınabilecek piyasadaki en iyi sistem

arkadaşlar 10k bütçemiz var piyasadaki en iyi sistemi nerden alabiliriz şu anda bayadır araştırma yapmıyorum pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  2. R

Beklemek mi Daha Mantıklı Yoksa Hemen Şimdi Vok-Astroyu Almak mı?

cok bilgim yok ama ssd ve kasa harici güzel sistem ssd çok kotu değil ama iyi de değil ben olsam beklemem 2-3 kere sistem kaçırmıştım
  3. R

R5 3600 + 3060 Ti Sistem nasil arkadaslar?

650w al bence besler ama işin garanti olsun
  4. R

Sistem Toplamak Hayal Kırıklı Yaratır mı ?

bence kafasını karıştırmayın ama şöyle bir şey var eğer oyun oynayan birkaç arkadaşın yoksa sıkılman 2 gün sürer eğer varsa tadından yenmez
  5. R

Sistem Toplamak Hayal Kırıklı Yaratır mı ?

şu an toplarsan pişman olmazsın 2060 topladım pişman değilim ama yinede olsun 3060 ti var :D
  6. R

Asus Rtx 2060 dual için 550w yeterli midir

kullanıyorum vaat edilen 550 gb sn bana 1 ay sonra 250 gb sn :d
  7. R

Parçalar arasında herhangi bir uyuşmazlık olur mu?

spec delta alabilrisinz isterseniz ben memlunum
  8. R

Parçalar arasında herhangi bir uyuşmazlık olur mu?

kasa dışında güzel bence
  9. R

BU FİYATA BU PC İYİ MİDİR ?

rog ekran kartım var ve boşta 35 40 derece arası yuk altında en karl oyunda 45 ila 56 derece
  10. R

zotac iyi mi? ?
  11. R

BU PC NASIL OLMUŞ???

ssd de 960 veya 970 seçebilirdin monitor aynı faiyata daha iyileri var ve bugun 2200 tl ye 240 hz monitor bile gordum 5000 serisini bekleyeilirsin fiyat duser belki yada beklemeyebilirsin de ekran kartını msi veya asus mmarkalarını tercih edebilrirsin
  12. R

inno yerrine başka bir marka tercih edersen sistem taş gibi olur bence 1604648055 açıkçası kasa hava akışı iyi olmayabilir
  13. R

9k ya gerçekten sistem lütfen yardım edin

https://www.itopya.com/eastergamers-asus-rog-strix-rtx-2060-advanced-edition-6gb-amd-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ kasa versa veya spec delta aalbilirsin işlemci ise 3600 stoğa gelirse
  14. R

9k ya gerçekten sistem lütfen yardım edin

eastergamers alabilirsin ben memlunum şu anda
  15. R

6000 TL'ye aldığım sistemim sizce nasıl?

tam 1 yıl önce o fiyata 2060 vardı :(
  16. R

Çözüldü✓ Monitor ve sistem seçimi

valorant lol fortnite ne olursa :D
  17. R

sen ne önerirsin acaba arkadaşıım nerden duyuyorsun bu bilgileri kasam spec delta ve max 45 derece ekran karım sıcak günlerde
  18. R

corsair spec delta rgb msi gaming 1660 super b450m a pro max ama ısı sensoru sorunlu baskatercih yapılabilir anakartta s2h olur mesela
  19. R

neresi kötü Allah aşkına özellştirme diye bir şey var
Top Bottom