Arama sonuçları: *

1. R

Akp nin yapacagi vergi indirimi

Silindi 😢..
  2. R

Evet abi iktidarsın sen 😊😊 vaat vermek yerine yapabilirsin diye düşünüyorum 🥰
  3. R

Dostum bu ülkede Allah olduğunu iddia eden ve insanlardan para toplayıp onları dolandıran insanlar oldu 🥰
  4. R

Valla katılıyorum yurt dışında 1500-2000 dolar eden pc ye burada 50-60k verince bir koyuyor
  5. R

13000tl bu fiyata alınır mı

İkinci elde satılıyor öyle kasalar düz ekran kartı fiyatları üzerinden düşünmeyin
  6. R

Bu sistem bu kadar eder mi

Bence hemen alabiliyorsan hemen al yoksa vergi gelecek dolar artacak falan derken bir daha bu fiyatlara hazır sistem bile denk getiremeyebilirsin
  7. R

6 k bu bilgisayar alınır mı?

Hocam ben bu teste göre konuşuyorum. 1050 Tİ a bile denk görünmüyor. Bende 1030 a denk diye biliyorum zaten.
  8. R

6 k bu bilgisayar alınır mı?

Dostum bu bütçede apu pek mantıklı değil geliştrilebilir bir anakart alıp basit bir ekran kartı alınması daha iyi... (B450 ANAKART,R5 1600/R3 1200 İŞLEMCİ, 1650 EKRAN KARTI gibi)
  9. R

Alınır mı darboğaz durumu olabilir mi

Aşırı bir darboğaz olur ekran kartını düşürüp işlemciyi arttırmak size FPS açısından daha iyi bir geri dönüş yapacaktır.
  10. R

İ5 10400 Rtx 2060 Mı Daha İyi Ryzen 5 3600 Rtx 2060 Mı Daha İyi

Hocam ikiside güzeldir. Geliştirebilmek için ben AMD daha iyi buluyorum. Ama ikiside iyidir yani ucuz olanı seçebilirsiniz.
  11. R

ASUS B550M PLUS Ryzen 5 3600 16GB 480GB SSD 6GB GeForce GTX1660 SUPER 650W PSU

3060 veya 6600xt olan sistemler bu fiyata onlardan öneririm
  12. R

1050Tİ'Lİ PC TOPLAMA!

Fiyat 3k dan fazla ise alınmaz.
  13. R

6.5 K sistem ve ekipman

8gb ram günümüzde pek yeterli değil 16gb rahatlıkla yetecektir size.
  14. R

1050Tİ'lı PC TOPLAMA!

Pahalı bence
  15. R

Letgoda buldugum bu sistem Alınır mı? sizce ?

Fiyat biraz pahalı geldi bana.
  16. R

6.5 K sistem ve ekipman

Ram den 2 tane alırsanız on numara sistem olur.
  17. R

Hangi sistemi almalıyım?

İlk sistem kas gücü olarak daha iyi rtx olarak ikinci sistem daha iyidir. Dlss de cabası o yüzden ben olsam 2. Yi alırdım.
  18. R

Bu bilgisayarda neler değişir

Anakartın displayport desteği önemli değil ekran kartında var onda olsa yeter zaten.
  19. R

Teknobiyotik FR3800 alınır mı?

R5 1600 yapmanızı öneririm.
Top Bottom