Arama sonuçları: *

1. Rahasam

Yeni Sistemim! Sipariş verildi. Bi Hayırlı olsun alırım!

Öner bakalım bir oled monitör inceleyelim.
  2. Rahasam

İtopya montaj yapmaya devam ediyor hala değil mi? Sadece ekran kartı ve işlemci fanını demonte gönderiyor?
  3. Rahasam

Evet ben düşürdüm. O kadar bütçem yoktu. Senin sistemde gayet iyi olmuş. Güle güle kullan. 1764490479 2k monitöre sakladım biraz bütçe de ondan.
  4. Rahasam

Benim sistem de o. Özelleştirmelerini nasıl yaptın? Ne kadara aldın?
  5. Rahasam

Sen hangi sistemi aldın? Ben çok erken geleceğini düşünmüyorum. Minimum 4 5 iş gününden önce gelmez.
  6. Rahasam

Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Bu sisteme yakışacak 2k monitör önerilerinizi bekliyorum.. :giggle:
  7. Rahasam

Peki curved ekran mı önerirsiniz yoksa düz mü? Hayatımda hiç curved ekran kullanmadım. Merak ediyorum ama benim gibi düz kullanıp sonra merakla curvede geçip pişman olan var mı içinizde
  8. Rahasam

Sistemi sipariş ettim H.O Mu G.O Mu?

Bende iptali beklemedim. Çünkü hala iptal işlemi onay bekliyor. Başka bir üyelik açıp başka bir kredi kartımdan yeniden sipariş verdim.
  9. Rahasam

İki monitör de iyi duruyor ama daha uygun fiyat performans var mı? Belki şuan ilk etapta 10 12k bandına çıkamayabilirim.
  10. Rahasam

27 inç düşünüyorum. Bu sisteme 2k gider diye umuyorum. Her türlü oyunu oynuyorum hikayeli fps vs.
  11. Rahasam

GIGABYTE B850M FORCE 9600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı 2x GSKILL 16GB Ripjaws S5 6000Mhz CL36 DDR5 Siyah Single Kit Ram WD 1TB GREEN SN3000 NVMe...
  12. Rahasam

Ram için sipariş iptali sağladım itopyayı bekliyorum iptal etmesini sonra rami 2x yapacağım 4k fark ile.
  13. Rahasam

Yeniden alacağım ramleri 2x yaparak.
  14. Rahasam

Sipariş iptal talebi oluşturdum. İptal etsinler tekrardan 2x ram yaparak sipariş vereceğim.
  15. Rahasam

İtopya.
  16. Rahasam

Aaa onu bilmiyordum acaba değiştirebilir miyim?
  17. Rahasam

12.5k ile geçiş yapılıyordu sadece 32gb'a 1764427860 Kasa bu.
  18. Rahasam

Bütçemi çok aşıyordu 2 3 ay sonra aynı ramden bir tane daha uyguna bulup almayı düşünüyorum. yani 3 ay sonra 32gb yapacağım inşallah.
  19. Rahasam

Araştırdım biraz genel olarak iyi diye duydum.
Geri