Arama sonuçları: *

1. Railgun

Çözüldü✓ "."

Kendi bildiğiniz okuyacaksanız konu açmayın daha iyi.
  2. Railgun

Çözüldü✓ "."

Sen artık tarihi eser 1080 al o zaman. Ekran kartı RTX 2070 Super falan alınır zaten. Yaptığım sistem 13.500 TL civarı tutuyor ve öyle SSD hariç düşük parça yok.
  3. Railgun

Çözüldü✓ "."

SSD hakkında bir şey demedim ama 500 GB alınabilir. Performans farkına değinmeye gerek yok (Yaklaşık 13.500 TL)...
  4. Railgun

Çözüldü✓ "."

Çok fazla gereksiz şeylere para verilmiş. RAM gereksiz abartı, işlemci alınacaksa zaten 5600X alın. Biraz zorlansa 3070 sığar diye düşünüyorum zaten PSU elde varmış.
  5. Railgun

TOPLADIĞIM SİSTEM NASIL ?

PSU iyi değil, Intel daha mantıklı olabilir, ekran kartı RX 5600 XT zorlayın, SSD farklı bir model alınabilir.
  6. Railgun

Mini ıtx sistem toplamak istiyorum sırt çantamda taşımalık

Gigabyte her türlü daha iyi: Hem faz hem soğutma olarak daha iyi ve mantıklı bir tercih olacaktır.
  7. Railgun

Konu sahibi hem bu tarz kasa istemediğini belirtmiş hem ekran kartı bu kasaya sığmaz.
  8. Railgun

Taşınabilir bir monitör olabilir.
  9. Railgun

Ek olarak kasa olarak NR200 hoşunuza giderse daha mantıklı bir sistem çıkabilir diye düşünüyorum. https://www.sinerji.gen.tr/coolermaster-nr200-beyaz-usb-32-mini-itx-kasa-p-37412 mATX anakart sığabiliyor (ITX daha garanti) , radyatör desteği fazla.
  10. Railgun

RAM değişikliğine dikkat edin sebebini ekledim eğer RAM olarak G Skill aldıysanız iptal etmeniz iyi olur.
  11. Railgun

Hayırlı olsun diyeyim o zaman ama benim yaptığım sistemden parça değiştirmenizi önermem. Mesela kendi attığınız PSU kasaya direkt olarak sığmıyor. Soğutma ile sıkıntı olmaması için seçenek az ve Corsair Vengance siyah sığacaktır eğer Pro tarzı alırsanız sıkıntı olacaktır. Site üzerinden...
  12. Railgun

Şu şekilde olabilir: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-pro-4750g-sekiz-cekirdek-3-60-ghz-kutusuz-fiyati,794060531.html https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b550i-aorus-pro-ax-4866mhz-oc-rgb-m2-wi-fi-am4-mini-itx-anakart-p-36724...
  13. Railgun

Bilmiyorsanız yazmayın. Kasanın ekran kartı desteği 330M ve ROG Strix sığıyor.
  14. Railgun

Anakart olarak B550 daha mantıklı olacaktır, kasa içi gözükmediği için beyaz almaya gerek yok. Sistem için bütçe nedir?
  15. Railgun

Minumum Bütçeyle Rtx3070 Sistem Toplama Önerisi

5600X büyük ihtimalle 2500-3000 TL olacaktır ama performans artışı gayet iyi.
  16. Railgun

Minumum Bütçeyle Rtx3070 Sistem Toplama Önerisi

2080 Ti biraz üstü olduğu için 10600K-3700X ile 1080p zorlanabilir bir ihtimal.
  17. Railgun

Sizce 1 yıl mı beklemeli yoksa 2 yıl mı?

2022 yılında hem Intel hem AMD soket değiştirecektir ve DDR5-PCIe 5.0 gelebilir.
  18. Railgun

Duvara monteli bilgisayar

Çok zor bir şey değil açıkçası biraz işçilik ile halledilmiş.
  19. Railgun

Rtx 3080 TUF İle Sistem Toplama

Sıvı soğutma gereksiz pahalı. İşlemci alınacaksa 3900X alın veya 10700K.
  20. Railgun

İade edip da3 almali miyim ?

İkinci el mi topladınız? Sistemi nereden aldınız?
Top Bottom