Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

45 ile 50 K arasına alınabilecek en iyi sistem nedir?

Güncel piyasadan çok uzağım bir arkadaşım 45-50k bütçesi olduğunu söyledi AMD işlemci ve Nvidia ekran kartı istiyor 45-50k bütçeye alınabilecek en max sistem nedir arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  2. Reverse Flash

4060 Sistem satmak istiyorum

Hocam bence tek tek bütün parçaların 2.el fiyatlarına sahibinden gibi yerlerden (letgo önermem orası fiyat şişirenlerle dolu) bakın (en ucuz olanına) ardından toplayın ona göre bir fiyat belirleyin. Muhtemelen arkadaşların söylediği fiyatlara gelecektir.
  3. Reverse Flash

max 25k kasa önerisi tavsiye

Sadece kasa için max 25k bütçe var güncel piyasada önerebileceğiniz en iyi sistemleri paylaşabilirseniz sevinirim dostlar teşekkürler.
  4. Reverse Flash

Bu sisteme fiyat önerisinde bulunur musunuz?

Daha üstü gitmez mi diyorsunuz
  5. Reverse Flash

Bu sisteme fiyat önerisinde bulunur musunuz?

Kasa gamegarajdan alınmış. Kasa modeli DF Pollux Mesh Rainbow 650w rtx 3060 Ti veya düz 3060 ikisinide göz önünde bulundurarak bişeyler yazabilirsiniz. r5 5600 8+8 16 gb ram markasını şuan öğrenemiyorum ama RGB bir model. Gigabyte b450mh 480 veya 500 civarı bir m2 ssd var ama markayı yine...
  6. Reverse Flash

25k bütçeye sistem önerisi

onada bi bakabilir miyim
  7. Reverse Flash

bu sistem bu fiyata en iyisi mi şuan güncel olarak
  8. Reverse Flash

onada bir bakayım hocam gönder linkini
  9. Reverse Flash

25k bütçeye monitör kasa ve mouse olarak sistem tavsiyeniz var mı arkadaşlar? teşekkür ederim şimdiden. önceliğim rtx serisi bir kart.
  10. Reverse Flash

7500 tl kasa tavsiyesi

Evet
  11. Reverse Flash

7500 tl kasa tavsiyesi

Arkadaşım 7,5k ya i5 9.nesil 16gb ram düz 1650 kasa almış bana pahalı geldi güncel piyasadan haberim yok ama :/ kasa detaylarını bilmiyorum yüzeysel söyledi sadece.
  12. Reverse Flash

2000 TL ye pc toplanabilir mi?

500-1000 arası daha ekle sabredip sonra ps4 al bence
  13. Reverse Flash

Çift monitör maksimum 15000 TL PC tavsiyesi

monitörü 2.el tercih edebilirsin yani ikinci monitörü
  14. Reverse Flash

Bu pc yi alacağım yayın açınca volorant kaç fps verir

1650S r5 2600 16gb ram ile o fpsleri yayın dışı anca alıyorum hocam. Yayında o fpsler zor
  15. Reverse Flash

1600af 1650 bu fpsleri verirmi?

Söylediğin fps değerlerine çok rahat ulaşırsın. Hatta fazlasını alırsın dostum. Fiyat hakkında bişey diyemeyeceğim tabii ki
  16. Reverse Flash

R5 3500X+RX 580 Sistem Kaç TL Eder?

Eğer bilgisayarını satabiliyorsan sadece Ekran Kartını sat ve bekle.
  17. Reverse Flash

Sadece yayın için en uygun pc ne olabilir?

Dostum kardeşim ustam reis hocam uygun fiyatlı dediğimizde artık kime göre neye göre demeyi bırakın uygun fiyatlı da işte. Olabilecek en ucuz ne olur onu soruyorum :D 1621199210 Sistemim zaten yayın için çok çok yeterli. Ayrı bir pc yapacak olsam ne olabilir?
  18. Reverse Flash

Sadece yayın için en uygun pc ne olabilir?

Arkadaşlar sadece yayını vermek için kullanabileceğim en uygun fiyatlı pc ne olabilir? Bir apu sistem iş görürmü? hdmi capture card var elimde 30fps 1080p verebiliyor. PS4de RDR2 ile denemiştim gayet iyi çalışıyordu.
  19. Reverse Flash

Bilgisayarcının topladığı sistem nasıl?

Bütün mesajları okumadım ama troll olma ihtimali?
Geri