Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

İ5 14400F RTX 4070 SUPER ALINIR MI VALORANT CS2

İhtiyacın varsa ve ileride sistemi güncelleye güncelleye götüreceğim demiyorsan alabilirsin. İhtiyacın varsa ve ileride güncelleyerek devam etmek istiyorsan bütçenle öneri konusu aç, ileriye dönük olmasını istiyorum de, sistemleri takip eden arkadaşlar sana ileriye dönük sistemler önerir.
  2. Ricciardo

Hocam indirimleri şahsen beklerdim ancak size bekleyin beklemeyin diyemem. Açıkçası uzun süreli oynamayı düşünmüyorsanız 3060ti falan da bakabilirsiniz, paranız cebinizde kalsın. Güncel olarak 12100f ve 2060 kullanıyorum, cs ve valo rahat oynuyorum. FPS, monitör hızının hiç altına düşmesin...
  3. Ricciardo

Hocam anakartın manyak olsun... anakartta işlemci yükseltemeyeceksin sorun orda. Yoksa anakartın performansına etkisi yoka yakın. İleri dönük plan yapıyorsan daha güncel bir soket tercih etmeni tavsiye ederim. Vatanda da direkt hiçbir yetkiliyle görüşmemeni öneririm, bildiğini de unutursun...
  4. Ricciardo

Bu sisteme 240 hz mş gider 165 mi

Hocam bütçe olarak size uygunsa 360hz de alabilirsiniz, farkı her zaman olacaktır dediğiniz gibi rekabetçi ağırlıklı oynuyorsanız. 360 çok elzem değil ancak 240-280hz, 165 ten belirgin şekilde hızlıdır tavsiye ederim.
  5. Ricciardo

Masaüstü sistem mi almak mantıklı yoksa laptop mu almak mantıklı?

Masaüstü genel olarak f/p olarak daha iyidir, laptop herkesin istemeyebileceği ek donanımlarla da gelebiliyor o da fiyat arttıran bir unsur ancak öncelik performans ise masaüstü düşünülmeli. Bu arada 3050 mobile ile 3050 denk olmaz, masaüstü versiyonlar daha güçlüdür, istisnası varsa bilgim yok.
  6. Ricciardo

Bilgisayar alıp pişman olmak

Valorant, Apex Legends. Bunları oynamak ücretsiz. Bir bataktır baştan uyarayım, LoL. Ücretsiz. Epic Games düzenli ücretsiz oyunlar dağıtıyor, onları da toplayabilirsin yavaştan. CS:GO, oynaması ücretsiz ancak paywall var, tavsiyem seçkin hesap alınması. Başka ücretsiz oyunlar da var, arar...
  7. Ricciardo

Bilgisayarcım beni kazıklamaya çalışıyor?

Hocam siz önceki mesajda ek %100 kâr savunurken ciddi miydiniz?? Bunu nasıl savundunuz ciddi ciddi hayretler içerisindeyim. 11k ya 5k lık sistem alacağıma 5k ya sistem alır tüm sistem patlasa, havaya uçsa bile sıfırını yine 5k ya alırım?? Cidden %100 ek kârı böyle bir konuda lütfen savunmayın...
  8. Ricciardo

Bilgisayarcım beni kazıklamaya çalışıyor?

Kumara, uyuşturucuya da gömebilirler şimdi bilemeyiz sanki :)
  9. Ricciardo

Sistemim ne kadar eder ?

E-sporcu olması için yetiştiricekmiş kanka ne yapcan sen sisteme fiyat biçin işte :D
  10. Ricciardo

Çözüldü✓ 15K Oyun-Render Sistem Önerisi

Olabilir, belki R5 5600 yükseltmesi de yapılabilir gibi. Başka bildiğiniz sistemler var mı hocam?
  11. Ricciardo

Çözüldü✓ 15K Oyun-Render Sistem Önerisi

Bir arkadaşım için bilgisayar önerisi lazım, bütçe 15k. Oyun da oynayacak, render ve photoshop vs ile de uğraşacak. O yüzden amd işlemci ile nvidia ekran kartı makul olur diye düşünüyorum, alınabilecek en f/p hazır sistemler nelerdir, ne önerirsiniz?
  12. Ricciardo

bu sistem 6500 TL eder mi (oyun için)

Yok kanka bi köy binası yükseltilmiş coc hesabı gibi düşün bu kadar etmez bu.
  13. Ricciardo

Tüm teknolojiler(DLSS-FSR-RTX) düşünüldüğünde hangi sistem daha mantıklı

Kasanın hava akışı iyiyse dediğim gibi düşünülebilir ama ilk sistem performansta önde olacaktır. Dlss iyi bir teknoloji olsa da rtx pek mühim değil şu anda gözümde. 6700xt + r5 5600 ile dlss çok elzem olmayacaktır, saf performans bence tatmin edici olur. Ben ilk sistem derim, nvidia veya mini...
  14. Ricciardo

Tüm teknolojiler(DLSS-FSR-RTX) düşünüldüğünde hangi sistem daha mantıklı

Kompakt kasalara/sistemlere zaafı olan birisi olarak 1. sistem diyorum, performans olarak tatlı olur, 2. kasanın hava akışından çekindim bir tık. İncelemesi vs varsa olumlu konuşuluyorsa düşünülebilir.
  15. Ricciardo

Çözüldü✓ Bu Apu Sistemi Alacağım İş Görürmü

Topladığın sistem günlük işleri görür ama parasını hak etmiyor pek, arkadaşın attığı sistem daha makul bir seçenek. Bütçe kesin 5.5 dersen alabilirsin veya arkadaşlar ona göre başka hazır sistem biliyorsa atarlar.
  16. Ricciardo

Gaming.gen.tr hediye gönderir mi

Kanka kapıda klavyeyi al sistemi iadeye yolla bi şaşırsınlar .d
  17. Ricciardo

Bilgisayar topladım ekran gelmiyor

Sahibinden 'e gir, konum sınırlayarak söz konusu işlemciye sahip kullanıcılardan rica et, olmazsa bi 100-150 ateşlersin halledilir diye düşünüyorum, Mardin'i gezeceğine 1 saatte Diyarbakır 'a gidersin orada illa yapan bir bilgisayarcı bulunur.
  18. Ricciardo

10k Toplama PC Önerisi

10k bütçeye apu toplanmaz.
  19. Ricciardo

Bu fiyata RTX 2060'lı sistem alınır mı?

İlla nvidia istemiyorsan şu an itopyada 6600 lü sistemler de 11 kadar eğer bitmediyse. Onlara da bakabilirsin
  20. Ricciardo

💻 MD2 Sistemi yükseltiyorum. Önerileriniz? 👀

🤦‍♂️:PeepoLeave:
Top Bottom