Arama sonuçları: *

1. R

6000 TL Sistem Nasıl

Kasayı Dark Diamond Pro olarak değiştirdim. Monitör hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
  2. R

6000 TL Sistem Nasıl

Hocam hem stokta yok hem de dediğim gibi taksitlendirmem gerek itopyadan alışveriş yapamıyorum o yüzden.
  3. R

6000 TL Sistem Nasıl

Kasa için pek olumlu yorumlar alamadım ama ekran kartı linki atarsanız güvenilir yerlerden bakabilirim.
  4. R

6000 TL Sistem Nasıl

Onun dışında sistem nasıl size göre? Eklemem çıkarmam gereken bir parça var mıdır?
  5. R

6000 TL Sistem Nasıl

Hocam taksit yapmıyor ziraate taksitlendirmem gerek mecburen
  6. R

6000 TL Sistem Nasıl

Ssd değişimi yaptım Kingston A400 ile bir de kasa tavsiyesi verirseniz teşekkür ederim
  7. R

6000 TL Sistem Nasıl

Kasa olarak tavsiyeniz nedir peki? Kargo süresi beklemek istemiyorum o yüzden kendim toplamak istedim
  8. R

6000 TL Sistem Nasıl

Sistemin son hali bu şekilde sizce nasıl değiştirmem gereken bir parça var mı?
  9. R

6000-6500 Monitör Dahil Sistem Nasıl

Bugün alacağım son değişiklik olarak ne yapmalıyım?
  10. R

Tıp Fakültesinde okuyorum müh. programları ile bir işim yok. Mesleğimle ilgili tek işim slayt okumak onun dışında yapacağım tek şey boş vakitlerimde oyun oynamak ona göre siz karar verin çekirdek olayını benim bir bilgim yok maalesef :)
  11. R

Ssd konusu aklımda bulunsun. İşlemci çok mu darboğaz olur?
  12. R

Bu kasayla sistem nasıldır? Değiştirmem gereken parçalar var mı? Bir ay sonra ramden bir tane daha alacağım 16gb olsun demeyin onun yerine değiştiremeyeceğim parçaları iyi seçmek istedim...
Top Bottom