Arama sonuçları: *

1. Ruffian

laptopum bu fiyata verilir mi

15 e ver derim.
  2. Ruffian

SİSTEMİN 2.EL EDERİ NEDİR ?

parça parça satması daha mantıklı duruyor siz ne dersiniz hocam? aşırı saçma çünkü.
  3. Ruffian

Çözüldü✓ GAMİNG-DUAL4060 adlı Sistem iyi midir?

Gereksiz pahalı sinerdi den daha güzeli bulunur.
  4. Ruffian

VATAN OEM SİSTEM WİNDOWS

Windowsu kurup aktif edeceksin.
  5. Ruffian

beyler 22 k lık hazır veya toplama pc öneriniz varmı

snerjide bjarlox diye bir sistem var o çok iyi duruyor ben de almayı planlıyorum anakartını B550M yap mümkün ise RAM lerini 2x16 G-skill ramler ile değiştir.
  6. Ruffian

38-40 Bin TL arasına monitör klavye dahil sistem önerisi

UV OC ile alakası yok 2.5K fark yemiş ben performans da da fark edecektir ama şöyle yapabilirim alıp 2.elden satıp yenisini alabilirim sonradan çünkü bu sefer bütçeyi 2 ye katlıyor 37 bin tl gibi bir fiyat çıkıyor monitör zaten 6 bin lira. 1718628354 Yok sentetikede balacağım benim için önemli...
  7. Ruffian

Anakartı daha düşüneceğim B serisine bakacağım 3Dmark testlerine baktım B serisine nazaran yaklaşık 2.5k puan fark yemiş.
  8. Ruffian

Hocam ViewSonic Omni ve VOK III lü sistemi alacağım ve sıvı soğutucu. 1718627098 https://www.itopya.com/thevokiiiamdryzen57600asusradeonrx7800xtdualocedition16gb16gbddr5500gbnvm_h26233...
  9. Ruffian

Benimde içime öyle bir his doğdu hocam umarım herkesin olur ama nedense yeni sistemlerim ile zamanıdan cs go yu 20 fps oynadığım zamanlar kadar tat veremiyor.
  10. Ruffian

Tamam hocam montajını biliyorum zaten teşekkürler bazen fanın yönünü karıştırıyorum o kadar 😂
  11. Ruffian

Hocam sıvısı yanında geliyor mu? Sıvı soğutmanın ya da içine sıvısı koyuluyor mu?
  12. Ruffian

https://www.amazon.com.tr/DEEPCOOL-AK620-So%C4%9Futucu-Borusu-LGA1700/dp/B09CKXT4FH/ref=d_pd_sbs_sccl_3_1/258-5174503-9680501?pd_rd_w=bdciJ&content-id=amzn1.sym.ef1b7e3f-3496-4190-9fb0-60fbf9a16f80&pf_rd_p=ef1b7e3f-3496-4190-9fb0-60fbf9a16f80&pf_rd_r=H8PARESNEMKGK0JZ83RS&pd_rd_wg=cKAfb&pd_rd_r=f3...
  13. Ruffian

https://www.hepsiburada.com/xin-yuezhang-27-in-bilgisayar-ekrani-depolama-hepsi-bir-arada-tote-anta-toz-kapai-taima-antasi-27-in-masast-bilgisayarla-uyumlu-yurt-diindan-p-HBCV000064MBP6?magaza=sunflowerr&url_src=and-product-detail hocam bunu buldum sizce alınır mı? Yoksa kartonu bantla aynı...
  14. Ruffian

Hocam 500 GB MLD yerine kingston ekliyeceğim zaten hali hazırda bir 500 GB daha harici sata SSD im var slot olmadığı için laptop da kutulu almıştım 3.0 USB girişli hocam sadece bilgisayarı çalıştırarak olmuyor monitörde lazım yazdan yaza taşırım zaten ama güvenli olsun taşıma kasa için normal...
  15. Ruffian

Hocam monitör için özel çanta falan var mı? Git gel yaparken sorun yaratmasın bir de şu işlemciye bir soğutucu önerseniz güzel olur sitede satılanlar çok kazık.
  16. Ruffian

tamam en küçüğü hangisi ise onu alayim 24 inch daha kalitelisi var ise onu da alabilirim.
  17. Ruffian

2.evde yer ayarlıyacağım zaten götür getir işi biraz zahmetli olucak ama her dakika git gel yapmayacağım yazlık gidicem sadece fazlada bakmayacağım zaten yazlıkta arkadaşlarla takılırım ama yazlıkdan dönünce bilgisayara bakıyorum fakat laptopun anlamı kalmıyor bu sefer çünkü kafeye gitsem gaming...
  18. Ruffian

klavye ve monitör den kısıp kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım var onu almayı planlıyorum ne önerirsiniz? klavye monitör ve kablosuz kulaklık hikaye oyunu oynadığım için ses kalitesi benim için daha iyi mikrofon olmasada olur ses kasmaya gerek yok hali hazırda Arctis Nova 1 var elimde fakat günlük...
  19. Ruffian

1080P alayim o zaman 2K monitör sonra alırım peki böyle 19-20 inch arası kaliteli bir 1080P monitör önerebilir misiniz?? zaten 16.1 inch e aşinayım.
Top Bottom