Arama sonuçları: *

1. RuthlV5

Bu 2. El sistem alınır mı

her şey dahil güzel aslında birazda pazarlık yaparsan 20k ya falan baya güzel olur 1724759360 üstüne ister muhtemelen bi 8k falan hiç gerek yok
  2. RuthlV5

BUNDAN İYİSİ YOKSA SİPARİŞ VERİCEM

evet farkındayım sadece psu değişsin diğerleri normal kalsın diye attım
  3. RuthlV5

BUNDAN İYİSİ YOKSA SİPARİŞ VERİCEM

https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 psu deepcoll 550w yapıp alabilirsin
  4. RuthlV5

İkinci el 3070 r5 5600x sistem nasıldır?

Şahsen o fiyata sıfır sistem toplarım Kasa:https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 Psu yu deepcool pf550 yap Monitör:https://www.incehesap.com/aoc-24g4x-23-8-180hz-0-5ms-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-72176/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.87.5
  5. RuthlV5

DDR e geçmek mi ekran kartını güncellemek mi mantıklı

Dostum senin aklını mi yıkadılar bilmiyorum ama bence sebepsiz yere birşeyleri değiştirmek istiyorsun hevesin var gibi, yetersiz geldiğini düşünüyorsun yada birilerinden mi gördün bilmiyorum ama bu sistemi yenilemeye gerek yok biri aklına DDR 5 çok iyi senin ddr4 çok kötü gibi bisey mi dedi ddr4...
  6. RuthlV5

al sat için bu sistem nasıl ???

Al sat a gitmez 1500 e falan olsa alınırdı
  7. RuthlV5

CS2 İCİN 400 SABIT FPS SİSTEM niye kimse yardimci olmuyor

Tam bir bütçe verebilirmisin 20k-15k-25k vb.
  8. RuthlV5

GAMİNG GECESİ ACİL YARDIM

Alınabilir
  9. RuthlV5

24K Ya bu sistemi topladım F/P mi?

Yok gene değil
  10. RuthlV5

24K Ya bu sistemi topladım F/P mi?

F/p değil normal bir fiyat avantajı yok
  11. RuthlV5

Arkadaşlar internet kafeden pc alınır mı ?

İ5 4.nesilildir tahmini normal biri kullansa alınır dicemde yani int Cafe pc si kim bilir belkide 10yildir falan kullanılıyordur kullanılmasa bile o pc ler günde rahat Bi 10 saat açık kalıyor ömrü kalmamıştır alma bence
  12. RuthlV5

pc yükseltme mi yoksa ps5 slim mi

kötü demelerine bakma 3050 işini görüyorsa yükseltmeye gerek yok illa yükselticem dersen sadece ekran kartını 4060 yapıp kullanabilirsin ps5 zevk işi o hoşuna giderse istersen onu al ama benim tavsiyem pc den yana
  13. RuthlV5

23k ya bu mantıklı mı?

23k çok kazık fiyat ederi 15k
  14. RuthlV5

1 Saat Sonra Bu Bilgisayarı Sipariş Edeceğim Tavsiye

Onu alma bence gereksiz pahalı arkadasin attığı sistemi alabilirsin
  15. RuthlV5

Bu sistemin fiyati degisirmi?

İlla bu sistem olmayacaksa aynı sistemi 20k ya görmüştüm istersen atayım ama kasa vs farklıydı
  16. RuthlV5

Rx 7800 XT ve Ryzen 5 7500F alınır mı

Hocam bende biliyorum 7800xt nin daha güçlü olduğunu ama bence 7500f li Bi işlemci için bu fiyat fazla gibi geldi ama sana ucuz geliyorsa al ona bisy diyemem
  17. RuthlV5

Hocam nası iyi sistem ben mi yanlış görüyorum 36k yazıyor 36k bu pc ye verilmez
  18. RuthlV5

Kazık sistem sakın alma
Top Bottom