Arama sonuçları: *

1. Ryuga Kishatu

20000 TL sistem tavsiyesi

Kasa için 20000 tl bütçe var biraz üstünde fiyatlarda da sistem atabilirsiniz ben bunu buldum tavsiye eder misiniz ?
  2. Ryuga Kishatu

30 k sistem tavsiyesi

Kasa monitör kulaklık klavye mouse hepsine toplam 30 k bütçe var tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. Ryuga Kishatu

17 k bütçe kasa tavsiyesi

Merhabalar bi arkadaşım pc alacak sadece kasa için 17 k bütçe var tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. Ryuga Kishatu

Sistemimi satmalı mıyım ?

Yardımlarınız için çok teşekkürler
  5. Ryuga Kishatu

Peki piyasadan haberiniz var mı hocam durgun mu yoksa satışlar oluyor mu ? 1655059440 2. El piyasasında
  6. Ryuga Kishatu

Merhabalar bu Çarşamba Abdullah abinin çıkaracağı sistemin benim güncel sistemimden daha iyi olacağını düşünüyorum bu yüzden Çarşamba günü çıkan sistemi alıp güncel sistemimi satmayı düşünüyorum fakat buradaki sorun eğer güncel sistemimi 1-2 aya satamazsam maddi olarak zora girerim ve şu aralar...
  7. Ryuga Kishatu

18K Sistem Tavsiyesi

sen sıkılıyorsun diye herkes sıkılıcak diye bir şey yok.
  8. Ryuga Kishatu

Bu bilgisayar alınır mı? sizce ?

Düşük sistem özelliklerinden pek anlamam ama açıklamadaki fpslerin yalan olduğuna eminim
  9. Ryuga Kishatu

Sistemim Ne Kadar Eder ?

letgoda 8 k ya koyulmuş benzeri sistemler tabii biraz abartmışlar fakat o fiyatların yanında 7000den aşağı düşmeden satmam mantıklı olmaz mı
  10. Ryuga Kishatu

Sistemim Ne Kadar Eder ?

1 sene olmak üzere tertemiz ayda bir temizledim driverleri güncel tuttum gayet iyi bakıldı yani
  11. Ryuga Kishatu

Sistemim Ne Kadar Eder ?

Merhaba şu anki sistemimi satıp laptopa geçmek istiyorum sistem özelliklerim AMD RYZEN 5 3500X İşlemci - ASUS B450M Dragon Anakart - XPG Gammix D30 16GB (8+8) 3000MHz Ram - ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC Ekran Kartı - Adata Ultimate SU750 512GB SSD - CORSAIR VS550 550W 80+ Bronze 120mm Fanlı...
  12. Ryuga Kishatu

5000 tl ekran kartsız sistem

şimdilik konuşuyoruz sadece tavsiye lazım tavsiye gelir gelmez yüzde yüz alacak diye bir şey yok
  13. Ryuga Kishatu

elinde gt 710 var onu takıp kullanıcak 1620659567 730*
  14. Ryuga Kishatu

bir arkadaş pc alacak parça parça alıcak ekran kartını fiyatları düzelince almayı planlıyor ekran kartsız 5000 tl bütçesi var tavsiyeleri bekliyorum
  15. Ryuga Kishatu

İki sistem arasındaki fiyat farkı değer mi ?

ama burda şöyle bir şey var 1660 s + 3600 vs 2060+3500 bence 1660 s 3600 çekmek daha geleceğe yönelik olur
  16. Ryuga Kishatu

35 Bin TL'ye bu sistem iyi mi ?

35 k vericek adam ileride gelişince yenisini alır zaten hocam :D
  17. Ryuga Kishatu

evet öyle fakat rtx ve dlss teknolojileri araya girince 3080 daha mantıklı kaçıyor (6900xt de rtx ve dlss olduğunu biliyorum fakat nvidadaki kadar stabil ve iyi değil
  18. Ryuga Kishatu

satın alacağımdan değil sadece gezerken sistemi gördüm iyi mi diye merak ettim şu sıralar piyasayı takip etmiyorum rtx 3080 tek başına 30 k olunca mantıklı gibi geldi
  19. Ryuga Kishatu

geleceğe yönelik düşünülmüştür
  20. Ryuga Kishatu

nvida olması bence sistem tarafında bir + ayrıca anakart yükseltilirse bence çok güzel
Geri