Arama sonuçları: *

1. Sahin416

eski pcmi canlandırma

Hocam o kartın kendisi. Ekran kartında DDR anakart ile alakalı değil belleğin kendisi ile alakalıdır. Normal ram gibi sınıflandırılmaz.
  2. Sahin416

eski pcmi canlandırma

2gb gt730 kullandım 5 sene. Allah kurtardı vallahi. Aman diyim hocam 1030 altında almayın işlemcinizin performansı belli
  3. Sahin416

Parça seçimlerim iyi midir ?

Teknoloji biraz şans işi gibi hocam. Sıfır sıkıntı olması çok tatlı oldu 😅 1621446532 Olabilir hocam büyük dosyaları saklamak amacıyla kullanıyorum. Hız için SSD tercihinde bulunmam bu sebepten ötürüydü.
  4. Sahin416

Teşekkür ederim hocam öncelikle. Ekran kartı konusunda ciddi manada şanslıyım diyebilirim piyasayı yakından takip ediyorum. Bu ramleri tercih ettim memtest de yaptım herhangi bir sorun çıkmadı oldukça performanslılar. Klavye konusunda ise kronik sorunlu olduğunu söylemişleri her gün 10 saat...
  5. Sahin416

Arkadaşlar selamlar. Ben bilgisayarımda her şeyi değiştirme kararı almıştım işe girdiğimde. Yaklaşık 5 ay sürdü. Her parçayı teker teker belirli aralıklarla aldım. İlk olarak ekran kartını değiştirdim ve 2700 TL'ye Gigabyte GTX 1600 Super aldım. (3 fanlı model windforce.)...
  6. Sahin416

gtx 1660 super 60 hz mi yoksa 1650 super 144 hz mi

1650 ile 1660 arasında ciddi ciddi performans farkları var ki çoğu insan 1650'yi tavsiye etmez. Ayrıca 60hz seni günümüzde idare edebilir. 1650 bile alsan 144hz de oyun oynayamazsın oynatmaz. Ama 1660 alıp 60 hz ile stabil bi oyun deneyimi yaşarsın. Ayrıca 144hz monitörü sonradan indirimle daha...
  7. Sahin416

Apu sistem toplamak istiyorum

Hocam bende mayamilerde etrafımda kızlarla dolu bi ortamda yüzmek istiyorum :D
  8. Sahin416

10400F + 1660 Super Sistem Alınır mı?

Hocam güç kaynağında fsp öneririm ssd konusunda da gigabyte candır
  9. Sahin416

4700TL 10400F+1660S Sistem! (ekran kartı ikinci el)

O fiyata olmasının sebebi ya piyasayı takip etmiyor ya da cidden bir sorun olabilir 😂 😂
  10. Sahin416

4700TL 10400F+1660S Sistem! (ekran kartı ikinci el)

Ram 2x8 yapılabilir. ek olarak kasa için de geniş ve mesh bir kasa öneririm. Ayrı güç kaynağı olmamış. Fsp'nin fiyat performans ürünleri daha makul ve kendini dünyaya kanıtlamış bir marka. Bunlar haricinde gayet hoş
  11. Sahin416

3000 MAKSİMUM 3200TL SİSTEM APU OLMASIN

Eğer sisteminizde apu istemiyorsanız aynı performansa dek gt1030 bulabilirsiniz. Ama değmez. En fazla ikinci elden araştırırsanız belki bulabilirsiniz. Oda belki yani sanmıyorum. Ekran kartı fiyatları uçmuşken zor gibi
  12. Sahin416

Arkadaşlar bir PC topladım sizce nasıl?

Kesinlikle katılıyorum. 3200 hatta 3000 yeterli olacaktır.
  13. Sahin416

Arkadaşlar bir PC topladım sizce nasıl?

Açık konuşmak gerekirse o sisteme o kasa ve psu yakışmamış. Bence osisteme td500 mesh gidebilir. Fsp'nin 550w psu'sunu da öneririm.
  14. Sahin416

İtopya mı yoksa toplama bilgisayar mı?

Bios anakartın içinde hali hazırda mevcut gelir. Sen bunu güncellemek istersen anakartın kendi sitesinde güncelleme rehberini bulabilirsin. Kablolara gelecek olursak bir kabloyu yanlış yere takman pek mümkün değildir zaten pinli yapıya sahip oldukları için takmak istesen de oturmayacaktır. Sen...
  15. Sahin416

İtopya mı yoksa toplama bilgisayar mı?

Hocam eğer tek bir siteden toplama gibi bir zorunluluğunuz yoksa, yani sadece itopya değilse site site gezip en uygun parçaları en uygun satan yerleri bulup kargolar elinize ulaştığında dikkatli ve sakin bir şekilde toplamanızı öneririm. Eğer toplama hakkında hiç bilginiz yok ise bunun için...
  16. Sahin416

Bu bilgisayar alınır mı?

Sistem apu sistem bu yüzden çift veya daha fazla kanal ram'e ihtiyacın var. Ayrıca ssd kronik sorunlu
  17. Sahin416

10 bin tl sistem onerisi

240 hz monitörün olduğunu varsayıyorum o zaman Rtx 2060 2x8 3200 mhz ram tuf gaming anakart ryzen 5 3600
  18. Sahin416

10 bin tl sistem onerisi

Monitör veya klavye maus dahil mi ?
Top Bottom