Arama sonuçları: *

1. S

100 bin TL 4090 sistem toplama

Ram için Mhz arttıkça gecikme değerleri de artıyor. Normal yani.
  2. S

2k oyunculuk icin 4070 ti süper dizmeye gerek var mı ?

Valla usta ben olsam 90k da veririm evde duramadığımdan mecbur dizüstü kullanıyorum. Bi kere sağlam bişey toplayıp uzun süre kullanmak daha mantıklı geliyor.
  3. S

2k oyunculuk icin 4070 ti süper dizmeye gerek var mı ?

1080 ile 2k arasında epey fark var imkan varken en iyi ve sağlıklı sistemi topla bence.
  4. S

Sonunda Bilgisayar Topladım 9 Ay Sürdü :)

Güzel günlerde kullanın da, nasıl bu kadar sabırlı olunabilir anlamıyorum.
  5. S

Sistem Topluyorum Fikirlerinize ve Bilgilerinize Açığım.

Bu hata AMD ekran kartlarından kaynaklı. İşlemci almanızda sıkıntı yok.
  6. S

Vatan bilgisayardan pc alınır mı? piyasaya göre pahalımı

Yerinizde olsam parça listesi çıkarıp vatan'dan fiyat alır onu internetten araştırıp kıyaslardım.
  7. S

16K sistem H.O mu G.O mu?

Sana yalan söylüyorsun diyen mi var?
  8. S

Denk geldi demek ki.
  9. S

Bi tıklayayım dedim şuan 16k haberiniz olsun. @Cermenbey
  10. S

50.000₺-60.000₺ civarında nasıl sistem alabilirim ?

Valla dolar yükselebilir gibi. Ne toplarsınız bilmem ama onu da hesaba katın.
  11. S

1080P Oyun sistemi Önerisi

r7 1700x asus x370pro ve rtx3070 uyumlu çalışır mı? böyle bir seçenek çıktı karşıma ne dersiniz?
  12. S

Hayırlı olsun. Beklediğimden daha iyi o zaman, 3060 lara bakıyordum ben. 3060 alabilir miyim diye bakıyordum. Uzun zamandır bilgisayar toplamıyorum fakat takip etmeye çalışıyorum. Bende bu tarz amd driverları sıkıntı çıkarıyor konularına denk geliyorum.
  13. S

Teşekkür ederim. Ekran kartı çok sorun çıkarıyor mu acaba? Nvidia kartlarda ki alternatifi nedir? Bu zamana kadar hiç Amd kartları kullanmadığım için bilmiyorum.
  14. S

@zerolite @ESTAROSSA58 Toplama oyun sistemi yapmak istiyorum eve çocuklar için. Biraz baktım 18000'e ben işi çözemedim. Olmazsa bu dizüstü bilgisayarı alacağım o yüzden referans olarak linki attım. 1662643120 sistemi bulamadım malesef.
  15. S

Merhaba...
  16. S

Bilgisayar Mühendisi İçin Bilgisayar Önerir Misiniz? (25.000 TL)

Bilgisayarcı değilim ama mühendislik öğrencisiyseniz taşınabilir bir bilgisayar alın.
Top Bottom