Arama sonuçları: *

1. S

sistemim ne kadar eder

az dediniz hocam 12-13 eder diye tahmin ediyodum
  2. S

sistemim ne kadar eder

i5 10400f asus tuf 1660süper h410m-e 16 ram 500w psu ve üzerinde eksradan kule tipi soğutucu var ne kadar eder
  3. S

Gaming gen tr güvenilir mi? ve bu sistem alınırmi

son durumda fiyatlar değişti mi bilmiyorum ama parçalar kaliteli site de güvenilir
  4. S

ASUS KASA VS XPG KASA

hava akışı olarak asusu daha çok beğeniyorum ama içi boş hani asus için psu alacaksın daha pahalıya gelecek
  5. S

ASUS KASA VS XPG KASA

ediliyor gt301 boş kasa hava akışı güzel xpg kasanın içinde 600w var hava akışı ortalama üzmez
  6. S

Valorant biçak onerisi

katana çok pahalı ve gereksiz kelebek ve vandal çekebilirsin o vp ye
  7. S

E spor cafe sistem tavsiyesi

asus direk kendisi satmaz size hocam bir satıcı ile anlaşmak daha iyidir sizin için gamegaraj gaminggen falan
  8. S

İnternet kafe için bu iki sistemden hangisini tercih etmeliyim

internet kafe için firmalarla görüşüp tek tek toplamanız daha iyi olabilir fazla miktarda kasa alacak isteniz bir görüşün derim
  9. S

16k civarı nvidia sistem önerisi

rize çevresi ve İstanbul
  10. S

konu güncellendi 0 ol ası şart değil
  11. S

3060 biraz düşük kalmazmı bu bütçede
  12. S

hocam sizin öneriniz nedir
  13. S

işlemci amd intel olması farketmez fakat ekran kartı nvidia olması iyi olur sistemlerinizi bekliyorum 0 olması şart değil
  14. S

Sizce topladığım pc nasıl

parçalar güzel fakat ekran kartı düşük kalmış dediğin gibi sen kendin toplamak istedin fakat böyle de ekran kartına düşük bütçe kaldı hazır sistemlerde de diğer parçalar istediğin gibi olmuyor benim düşüncem ya hazır sisteme boyun bükmek yada topladığın sisteme normal bir ekran kartı alıp...
  15. S

Gami̇ng Gen Tr Güveni̇li̇r Mi̇

2.el mi bilmiyorum ama ödemede vs sorun olmuyor sparişten birkaç gün sonra kargoluyorlar işlemleri yapıp yani site olarak güvenilir ama sistemler olarak bilemiyorum
  16. S

1.5 YADA 2 K VALORANT GTA 5 ACAN PC ONERİSİ

Bende onu diyorum ya o fiyata bilgisayar alamaz diye?
  17. S

1.5 YADA 2 K VALORANT GTA 5 ACAN PC ONERİSİ

2000tl yi çöp eder bu fiyata 2. El toplarsa performans alamaz çoğu parçadan
  18. S

Cyber-1660s alınır mı?

işlemci 10400f ram markası da xpg olanını aldım 3 ay önce 7000tl ye aldım şuan bu fiyata değer mi bilmiyorum
Top Bottom