Arama sonuçları: *

1. S

Sizce problem çıkarır mı ne tavsiye edersiniz

Hocam bu daha iyi olacaktır. Hem işlemci hem ekran kartı yönünde daha performanslı ancak işlemciyi 5600 ve ssd de 1tb yapın isterseniz. O haliyle 21k olur sistem. https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5500-gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8g-a520m-k-xpg-16gb-kioxia-500gb/ Bir tavsiye daha vereyim...
  2. S

LoL ve Valorant oynayabileceğim kasa istiyorum. Kasa için bütçem 30.000 35.000

Bu sistemi öneririm ssd ve ram artırabilirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  3. S

Valorant lol mc cs icin fp pc

R5 5600'lü sistem alırsın ama ekrankartı ne olur bilemem amma 3060 amma rx6600 falan.
  4. S

YENİ SİSTEME GEÇMEK İÇİN TAVSİYE İSTİYORUM

Psu 550w ve üzeri ise sorun yok, işlemci zaten rahat besler. Sadece ekran kartı yükseltmesi sizin için en mantıklısı gibi duruyor. 4060 da güzel 1080p kartıdır, alınır. Bir forumda arkadaş 500w ile kullanıyormuş bu kartı sorun yok dedi. Bu arada psu kaç watt elinizdeki? Işlemci ve psu için bütçe...
  5. S

Bu Bilgisayar Alınır'mı?

12k eder o sistem bence.
  6. S

Bu sistem alınır mı arkadaşlar

Ilerisi için alacağım demişsiniz o vakit am5 platformuna yönelin çünkü onda daha çeşit işlemciler var. F serisi işlemcileri ben f/p bulmuyorum. Bulunabilirse 14600kf veya 12600kf çok f/p bir tercih olur ama bunlara da gerek yok çünkü başta belirttiğim gibi am5 daha ileri yönelik bir platform.
  7. S

F/P sistem topladım.

Olsun hocam ben de şuan markasız bi 500w psu ile rx 580 kullanıyorum sorun olmuyor. Kalite her markada vardır, sadece nzxt corsair msi fsp falan en sağlam olanları diğer markalar da kullanılabilir bence. Ssd de 3 sene sonra değiştirmiyim demişsiniz bana gayet mantıklı geldi, şu anda o ssd...
  8. S

F/P sistem topladım.

Hocam neden kötü dediler bilmiyorum ama görünüşte güzel ve soğuk çalışabilecek bir kasaya benziyor ve görünüşü hoş. Ön panelin mesh olmasını isterseniz şöyle bir kasa önerebilirim zira bu tarz bir kasaya ben de sahibim ve ekran kartım sıcak çalıştığı için kasanın camına elimi koyunca heryeri...
  9. S

15k butceye rdr2 acabilecek bir sistem lazim.

Evet iyi olur hocam da ekran kartına bütçe azaldı ama pc parçaları iyi.
  10. S

Bütçeye göre dedim ben hocam, Bütçe problemi yoksa elbette dediğiniz şeyler doğru. Anakart ve overclock olayına arkadaşın bütçesi eşliğinde gereksiz bakıyorum yani benim önerdiğim anakart yeterli ama Bütçe sıkıntısı olmazsa sizin dediğiniz de olabilir.
  11. S

Anakartın yükseltilmesi gerektirecek bir durum göremiyorum hocam ssd gen3 anakart zaten yeter diye düşünüyorum. İşlemci tray di. Tam aksine daha da bütçe artırıp gereksizce anakarta vermek yerine işlemci 5500 yapabilir eğer ki 2. El 6600 almaya bütçesi yetmezse konu sahibinin arkadaşının.
  12. S

Hocam arkadaşınızı 2. El ekran kartı almaya ikna edebilirseniz şu parçaları öneririm. Kalan bütçeyle 2. El ekran kartı almanız paranızdan daha iyi verim alabileceğiniz bir sistem toplamanız manasına gelir. Anakart...
  13. S

F/P sistem topladım.

Hocam daha f/p şu parçaları öneririm. Anakart https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-h610m-k-intel-lga1700-ddr4-micro-atx-fiyati,229738925.html Ram https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-patriot-viper-steel-dual-16-gb-2x8-3200-mhz-ddr4-pvs416g320c6k-fiyati,811438038.html Işlemci...
  14. S

11000TL'ye R5 5600 sistem için Ekran kartı lazım

Olabilir rx 6800xt de o civarlarda fiyatı. Yazılımsal güç değil kas gücü isterseniz 6800xt biraz daha iyi, yayını amd de açar sonuçta ancak 3070ti da süper tercih edilebilir. Ben baktım 6800xt pek yok. Bulamazsan 3070ti da süper olur bence. Tercih sizin ben de düşünüyorum, ikisi de tercih...
  15. S

Bu sistem alınır mı?

Yeter hocam 4060 ti ne ki? önerilen psu 550w yazıyor internette. Istersen7700 xt dahi kullabilirsin. 4060ti 16gb bulabilirsen onu al ama fiyat farkı çok açılıyor öyle olunca. 7700xt alabilirsen daha iyi ama 4060 ti 8gb da alsan sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum sonuçta 1080p'de kullanılacak, öyle...
  16. S

Bu sistem alınır mı?

4060 alınır hocam güzel karttır, 1080p için en ideal kart bence. 8gb vram yeterli olur çok rahat. Bi 4060 ti olsaydı yetmeyebilirdi ama 4060 sıkıntı olmaz sistem de güzel olmuş.
  17. S

Şubat 2025 te 50-55k bütçeli oyun oynamak amaçlı sistem önerisi?

Hocam ben de baktım 9600x şuanda uygunmuş fiyatı aslında. Kasa olarak da uygun haklısın bu arada. Ben ekran kartına daha fazla bütçeni ayır diye demiştim onları ama bu seçimlerin mantıklı geldi bana fiyatları da uygunmuş. Bu arada beni kale almaya da bilirsin hocam seçim senin sonuçta 😄 ben de...
  18. S

Şubat 2025 te 50-55k bütçeli oyun oynamak amaçlı sistem önerisi?

Kasa güzel ama pahalı, sistemdeki diğer parçaların olduğu gibi. Kendi fikrim, 9600x'e gerek yok 7600 varken. Ekran kartına daha fazla bütçe ayırmak lazım 2k sistemler için. 4070 ti super alınabilir diğer şeylerden kısılarak. Fps oyunu da oynuyorsanız 5600 işlemci 300fps veriyor Valorant'ta. 7600...
  19. S

Bilgisayarımı ne kadar satmalıyım?

42k koy, 35'e kadar düşebilirsin daha da düşme sistem ölür yoksa. Vaktin yoksa konsol al bence kullanımı kolay 20sn'de oyundasın. Girer bir forza falan oynarsın 10dk.
  20. S

Yarın alacağım sizce nasıl

Ddr5 ise 26- 28k kadar çıkabilir fiyatlar. Senin dediğin ddr4 için geçerli 5600 sistemler olur genelde. Bana kalırsa ddr5 için 5k fark verilir ama 27k fiyata çıkmışken rx 7700xt falan alınır en az. Onu için de bir 5k daha verilir, 32k olur sistem ama şahane olur. Ben böyle düşünüyorum.
Top Bottom