Arama sonuçları: *

1. S

Apu sistem topluyorum yardımcı olur musunuz.

Cevap için teşekkürler. Simdi ikinci el sistemlere bakiyordum çok daha pahaliya çok eski sistemleri satiyorlar. Kelepirine denk gelmeden ikinci el almak mantikli degil ozellike benim gibi vakti olmayan birisi icin. Oyun oynanmayacagi icin 16 yeterli diye dusundum. Tek soru isareti olan kasa ve...
  2. S

İkinci el alacaklarini pek sanmiyorum. Hem garanti konusunda riske girmek istemezler. Oyun oynamayacak zaten genel kullanimda isimizi cozse yeterli olur. Sistemi ben arastiriyorum sirket bilgisayari olacagi icin ikinci el dusunulmuyor. Zaten oyun oynanmayacak, 5600g dahili gpu ile iyi kotu oyun...
  3. S

Merhaba iyi günler. Ofiste kullanmalık bir APU sistem topluyorum. Genel olarak Excel kullanılıp, YouTube'da video izlenecek. Kasa konusunda yardiminizi istiyorum duzgun kaliteli bir PSU iceren kasa onerisi yapabilirsiniz. PSU konusunda bir bilgim yok. Monitor konusunda da cok buyuk olmayan is...
  4. S

Topladıgım sistemi yorumlar mısınız.

Teşekkürler, onu amazonda indirime girdigi için aldim, hatta butun forum aldi diye hatirliyorum. Daha sonra başka bir m2 alırım zaten.
  5. S

Vatanda indirimdeyken yakaladım iyi fiyata geldi sansima 1724057362 Parca parca aldigim icin islemciyi alacakken yeni 9000 serisi duyuruldu 1 1.5 ay onun icin bekledim zaten. Yeni anakartlar sene sonuna ancak cikar birde fiyatlar malum gereksiz pahali.
  6. S

Merhaba beyler bir kaç ay süren serüvenin sonunda bugun kalan son parca olan işlemciyi siparis gecerek sistem kagit ustunde toplandım. Hazır sistemlerin taksitli alınamaması ve bazı parçaların özellikle "dandik" denecek marka ve kalitede olması beni tek tek toplamaya yöneltti. Sistem ve...
Top Bottom