Arama sonuçları: *

1. Source

PSU önerisi lütfen

bak bu arkadaşın önerdiği psu ile 1 ay önce sistem kurdum bayıldım psu ya bide modüler olsaymış efso bir psu + larını sayayım +bütün kabloları siyah sanki modüler diğer psulardaki gibi sarı siyah kırmızı değil her kablosu siyah +gold sertifikası tier listede b+ poan almış diğer arkadaşların...
  2. Source

Bi bilgisayar ne kadar elektrik harcar

araba gibi olsa ya ilk çalıştırmada şebekeden elektriği alsa sonra kendisi elektrik üretip o elektrik ile çalışmaya devam etse pc :) böylelikle faturamıza 15 20 tl eklenmez :)
  3. Source

YAYINCI VE OYUNCU PC

Sistemde bulunan 5600 XT rtx 2060 süper ayarında bir ekran kartıdır. bütçe biraz daha zorlanacak ise rtx 2070 yada 2070 süper alınabilir ama 1 bin 2 bin TL arası ek bir bütçe ister.
  4. Source

YAYINCI VE OYUNCU PC

Yayın için ise sağlam bir m2 nvme ssd gerekli aksi takdirde drop çok yaşanıyor. Onun haricinde işlemci ve ekran kartı yayın için gayet yeterli. bunu öneririm m2 ssd için Abdullah youtube da incelemesini yaptı oradan nasıl bir ssd olduğuna bakarsınız...
  5. Source

10 BİN TL YE SİZCE NASIL SİSTEM?

Ram ler çok pahalı soğutucu çok pahalı doğal olarak rx 5700 XT alınabilmiş o fiyata rtx 2070 süper zorlanabilir. Listedeki SSD yi kesinlikle alma sorun yaşayan birkaç kişi var.
  6. Source

İlk Pc'im

itopya daki cherry supreme ye bakabilirsin ufak birer edit ile 5300 tl ye 1660 süper kartlı bir sistemin olur uzun müddet kullanırsın. paylaştığın sistem de iyi alınabilir.
  7. Source

İlk Pc'im

maximum bütçe nedir? RX 580 yerine güzel bir öneride bulunalım da uzun süreler kullan.
  8. Source

İlk Pc'im

sen paylaş resimleri burada yardımsız kimse kalmaz merak etme.
  9. Source

hiç pc toplamamış biri pc toplayabilirmi

merak etme özelden yaz bana numaranı anlatırım sana basit bir şey merak etme.
  10. Source

bak sana 1 defa anlatıyım görüntülü sohbet ile bu işi çözersin. merak etme
  11. Source

Bu işi bilen birisi yanında 1 2 defa bulun sanki prof u olursun :) o kadar basittir.
  12. Source

Sistemimin Psu'su

Güven vermeyen bir PSU kendisi evet patlayanını kıvılcım çıkartanını anakarta zarar verenini gördüm. Acilen PSU nu değiştir. bunu öneririm https://urun.n11.com/guc-kaynagi/fsp-500w-fsp500-60ahbc-12cm-fan-80-power-supply-psu-P376543042?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_term=21
  13. Source

Mouse tavsiyesi lütfen.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-g402-gaming-kablolu-mouse-1127173.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=Cj0KCQjwka_1BRCPARIsAMlUmEoDgu2pqM-veUAiWdxud3_H4jmp0--Nz7uZAoxOeKhKeDdEPhsa85saAvuDEALw_wcB&gclsrc=aw.ds bu Mouse güzeldir indirimde de ayrıca
  14. Source

KAC WATT PSU OLUR NOLUR CEVAPLAYIN

Nolur cevaplayın ne ya :) dilenci gibi şaka mısınız buradaki insanlar her konunuza cevap verir her sıkıntınızı çözer merak etmeyin burası Donanımarşivi başka forumlara benzemez :)
  15. Source

9700K ve 2070 Super le Rahat render yaparmıyım?

Marka model nedir okuma yazma hızları nedir baktınız mı? Render için genelde Samsung 970 pro alırlar yada evo
  16. Source

9700K ve 2070 Super le Rahat render yaparmıyım?

Sistem güzel de sadece Ssd nin yazma ve okuma hızları iyi olsun gigabyte mı ssd markanız?
  17. Source

Ailemi sıvı soğutma almaya nasıl ikna edebilirim ?

sıcaklık değerlerini göster sıvı soğutma alırsam şu kadar olur de bunu almam lazım de ne bileyim başkasına aldırt gizlice eve getir ve tak :)
  18. Source

RX 5700 XT Ekran Kartı Hakkında

15 gün oldu ASUS ROG STRİX RX 5700 XT OC modelini test ettim söylediğiniz gibi değil ekran kartı tam yükte yarım saat teste tabii tuttum 65 derecenin üstüne çıkmadı 4 saat boyunca bf5 oynadım orda da 65 üstünü görmedim. Gayet güzel iş çıkarmış asus
  19. Source

RX 5700 XT Ekran Kartı Hakkında

Rennes forumu gez konulara bak ben orada paylaştım burda da paylaşıyım RX 5700 XT alınabilir marka ve modeller 1- ASUS ROG STRİX 2-GİGABYTE GAMİNG OC 3-MSİ GAMİNG X (Sakın ha EVOKE ve MECH modelleri almayın) 4-SAPPHİRE NİTRO + Türkiye pazarında bunları bulabilirsiniz. 1588335633 XFX 3 fanlı...
  20. Source

Sistemim için Psu

Sistem özelliklerini yazar mısın ona göre yetecek kadar PSu önerelim pardon görmemişim altta yazıyormuş sistem şunu öneririm https://www.amazon.com.tr/dp/B000WVA9VW/?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
Geri