Arama sonuçları: *

1. TRXeNoNTR

Gaming Gecesi İndirimdeki Bu PC Nasıl 10K ya Yakın Düşerse Alıcam?

Alınır diye düşünüyorum ama hocam onun 10kya düşmesi pek olası değil gibi
  2. TRXeNoNTR

Core i3-12100F ve RTX 3060 Sistem Nasıldır?

o sistem için 750w psuya gerek yok diye düşünüyorum. 650w her türlü yeterli olacaktır
  3. TRXeNoNTR

Uzun Vadeli Pc Toplama Önerileri

hocam benim sana söyliyeceğim sistem 25k'ymış pardon
  4. TRXeNoNTR

bi dk hocam aklımda ortalama 20k’lık çok güzel bi sistem var linkleri hazırlayıp atıyorum
  5. TRXeNoNTR

hocam günümüzde 15000 TL ile seni 10 yıl götürecek bir PC toplamak malesef imkansız...
  6. TRXeNoNTR

25.000 tl bütçeli pc tavsiyesi

rtx 3070 ti + r5 5600x olabilir
  7. TRXeNoNTR

BİLGİSAYARI KAÇA SATABİLİRİM

Neee . İnan bana imkanı yok, mutlaka ayarlarda felan sorun olması lazım. Bak benim sistem 2133mhz 8gb, i3 7100, Rx 550 4 GB var VALORANT ortalama 80 fps, fortnite da fps hatırlamıyorum ama gayet akıcı ve güzel görüntü yansıtan bi şekilde çok rahat oynanıyordu Bilgisayar ve oyun ayarlarına çok...
  8. TRXeNoNTR

Sistemim ne kadar eder

en az 7k net
  9. TRXeNoNTR

BİLGİSAYARI KAÇA SATABİLİRİM

Kasa çok rahat 7.5k eder aynı zamanda monitör ile birlikte 9k’ya ÇOK RAHAT satarsın fakat ekipmanlar biraz kötüymüş be hocam
  10. TRXeNoNTR

R5 3600 RTX 2060 Yayın+oyun ?

Bence bekleyin arkadaşlar, bu adamlar fiyatları indirmek zorunda kalıcak ve yılbaşında müthiş sistemler ortaya çıkacak Eğer sabırlı olursanız çok güzel bir piyango vuracağınızdan eminim :) İyi akşamlar
  11. TRXeNoNTR

Sistem ne kadar eder?

Hiç düşünmeden sat bence kankam Eğer satmazsan pişman olursun Yani sana öyle söyliyeyim :) İyi akşamlar :) (Kendi düşüncem, herkes farklı düşünebilir)
Top Bottom