Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ 420 WATT GTX 1660 SUPER & RYZEN 5 1500X uygun olur mu?

Bunu almayı düşünüyorum, sahip olduğum power supply 220 watt ve sahip olduklarımın patlamasını istemediğim için, tavsiyeye ihtiyacım var.
  2. T

MAX 22K bütçe bilgisayar tavsiyesi

4060 ti düşünüyorum ama bilemedim, yardımcı olursaniz minnettar olurum.
  3. T

Sarı Siteden Sıfır Mağaza Kasası Satın Alınır mı?

ama 2 yıl garantili diyor emin misiniz
  4. T

Sarı Siteden Sıfır Mağaza Kasası Satın Alınır mı?

1- Örnek olarak bu kasayı satın almayı düşünüyorum: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-warcry-gaming-sistem-amd-ryzen-5-5600x-plusnvidia-rtx-3080-1120056502/detay bir sorunla karşılaşır mıyım? pek bilgim yok kusura bakmayın 2- ve bir sorum...
  5. T

15.000 TL'YE alınabilecek en mantıklı sistem

dlss extra bir donanım istediği için nvidia tercih etmeyi daha pozitif olarak görüyorum, zaten amd fsr teknolojisini dlss'den daha iyi yaparsa kolaylıkla fsr'a geçebilirim. tercihim 3060ti olacak galiba yanlışım olursa lütfen düzeltin ve bir sorum olacaktı...
  6. T

15.000 TL'YE alınabilecek en mantıklı sistem

Arkadaşlar benim 1660 Tİ bir sistemim var ve 9500'e satıyorum. Bu kasayı satarak ve biraz para ekleyecek sistemimi yükseltmek istiyorum, sizce nasıl bir ekran karta ve işlemciye ihtiyacım var? amd mi nvdia mı?
  7. T

ekran kartsız Ryzen 5 1500x pc'im var, ne yapmalıyım

daha güçlü bir sistemim var zaten, sadece kar'a geçmek için soruyorum, 2000 TL'ye satmak var, 2000 daha koyup 6000'e satmak var
  8. T

bütün alternatiflere açığım
  9. T

kart alıp mı satayım yoksa hiç uğraşmadan mı satmaya çalışayım 8 gb 2400 mhz ram kıytırık bir anakart ryzen 5 1500x sizce ne yapmalıyım ekran kartı alamamı tavsiye ederseniz ne alayım? help
Top Bottom