Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Vatan PC 3070Tİ Sistem 21999TL

alınabilir
  2. TahaCel

Bu sistem iyi mi ? Alinir mi

Hocam 0 lazım bir arkadaş alıcak zarzor hazir sistem almaha ikna etti babasini laptop aliyorsu babasi yoksa linkteki sistem iş görür mü ? Aman aman bir beklentisi yok xaten
  3. TahaCel

Bu sistem iyi mi ? Alinir mi

https://www.gamegaraj.com/urun/energy-3t-10/ Bu sistem iyi mi iş görür mü? Üzerr mi üzmez mi
  4. TahaCel

Pc me 17k teklif geldi vereyimmi ?

Sat ama dikkatli ol dolandirici olmasin bu fiyata bu sistem alinmaz
  5. TahaCel

1660s bu fiyat ne hocam

e evet burdakilerde o yüzden şaşırmış bende noluyo lan dedim 20kya 1660s dfkyhlfgjf
  6. TahaCel

1660s bu fiyat ne hocam

değişmiş fiyatı ben linke tıkladığımda ilk başta 20k yazıyor sonra 4.456 TL'ye düşüyor
  7. TahaCel

Sistem Savaşı - Oda tasarımını sende gönder haydi. ANLIK !

be ben sevmiyom ya siyah boğdu beni Furylevel y1 ile fury z mouse alcam beyaz takılcam
  8. TahaCel

Sistem Savaşı - Oda tasarımını sende gönder haydi. ANLIK !

Bİ benim ki o kadar gösterişli değil be ilerde daha güzel yaparım inş
  9. TahaCel

hangi bilgisayar sistem özellikleri daha güçlü?

knk ben hiç bir şey anlamadım :D dedim ki ben Şu laptopun özelliklerimi iyi dedim yoksa yazdığım toplama pc nin özelliklerimi bende o pc var rtx 2060 lı aynı fiyatlara 3050 görünce belki daha güçlüdür sandım ben senin dedini çok anlamadım arada bende oluyor :D
  10. TahaCel

aslında 2 tane laptop özelliklei koycaktım 2 sinide aynı koymuşum şimdi değiştirdim resimleri birinin işlemcisi i7 o yüzden sordum
  11. TahaCel

böyle bir laptop mu daha güçlü daha fps verir oyunlarda yoksa R5 3600 RTX 2060 b450m s2h 8x2 16 gb ram ram daha fazla ama onun haricinde bu özellikeler sahip toplama pc mi ha bide böyle laptop var almıcam sadece merak etti,m bu özelliklere sahip laptopmu iyi dediğim pc mi Laptopda RTX3050...
  12. TahaCel

Bu sistem ne kadar eder ??

konuyu yanlış açmış olabilirim Sistem m2ssdm var ama onu satmıcam sistem: R5 3600 Gigabyte rtx 2060 6g b450m s2h gskill 8x2 ripjaws 3000 mhz ram aercool airhawk duo kasa cooler master mwe white 650w 80+
  13. TahaCel

Sinerji Bilgisayara Ne Kadar Güvenebilirim Yardım Edin Lütfen

siparişte verebilirsin illa mağazasına gitmek zorunda değilsin zaten banada öyle yaptılar pc üzerinden siparişi, verdiler ödemeye orda yaptım pc evime geldi kargoyla sende siteden sipariş verebilirsin normal trendyol itopya hepsi burada gibi yani ?
  14. TahaCel

Sinerji Bilgisayara Ne Kadar Güvenebilirim Yardım Edin Lütfen

üsküdar ve altunizade de mağazası var üsküdardaki mağazasında bişey yok sadece sipariş var küçük bir yer altunizadeki çok güzel yeni açıldı büyük bir yer buda videosu yeni mağazası:https://www.youtube.com/results?search_query=sinerji+ma%C4%9Faza ben pcmi monitörümü ordan aldım ama ben...
  15. TahaCel

Rtx 2060 sistem önerisi

rtx 2060 -r5 3600 b450m s2h aerool airhawk duo kasa gskill ripjaws 8x2 16 gb ram 3000mhz cooler master mwe white 650w :( kingston a2000 1tb m2ssdd 1k sadece ama depoalamaya veridm
  16. TahaCel

Rtx 2060 sistem önerisi

10kya 1 yıl önce rtx 2060 lı sistem alan ben o.O2
  17. TahaCel

Vatandan 12000 tl ye sistem önerisi

Lan kaan h.g
  18. TahaCel

sinerji pc güvenilir mi? güvenilirse bu pc nasıl

pc pahalı evet güvenilir ben pc mi ordan aldım
  19. TahaCel

Türk pc parcaları ??

Belli türkiyede kalsalar türkiye gelişcek :D