Arama sonuçları: *

1. TalisMann

SİSTEMLERE EN AZ %20 ZAM GELİYOR

Yılbaşı da geliyor üstüne alacaklar yılbaşı gelmeden alsın bırşeyler geliyor gibi:(
  2. TalisMann

Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

Bendede 1 ay önce gerçekleşti bu Gerçekten çok güzel bir duygu bende 9070xt sistem topladım.Kablolama yapamadım ilk sistemim olduğu için ilerde açarsam güzelce yaparım ilk topladığım için kafam karıştı ama şimdi baştan bile dizebilirim fakat zamanım yok rahatsız etmiyor birseyi de kapatmıyor...
  3. TalisMann

Rtx 5070 rx 9070 xt farkı

Sıkıntı değil önüne gelen çocuk amd'ye salladığı için travma oluştu 😄
  4. TalisMann

Bence 2k için 12gb vram kart alınmamalı şuan bile cyberpunk nerdeyse 11gb vram kullanıyor ilerisi için mantıklı olmaz ama illa nvidia olacak ve 2 sene kullanır değişirim diyorsan al
  5. TalisMann

Eziyor biraz fazla olmuş evet daha iyi ama fsr4 çöp değil açma gereği duymadım birkaç kez denemek için açtığımda ise görüntüde en ufak bozulma vs olmadı 100fps ekledi.2kda 12gb vramli kart mı olur birkaç seneye sorun yaşayacak o kart özellikle yeni çıkan vram sömüren oyunlarda
  6. TalisMann

Bende seninle aynı durumu yaşıyordum sırf 12gb vram diye 9070xt aldım çok çok memnunum sorunsuz yağ gibi akıyor gerçekten 2kda çok güçlü kart ama butceni zorlamak istemiyorsan düz 9070 al o da çok iyi paran cebinde kalır geçen nitro 9070 28k düştü amazonda takip et oraları
  7. TalisMann

RTX 4070 MI Alayım Yoksa 4060 TI MI

5070 28k vereceğine tepe model olan nitro 9070 alınır kesinlikle.Dün amazonda idi şuan var mı bakmadım ben olsam düşünmeden nitro 9070 alırım tabi karar senin.
  8. TalisMann

5070 li sistem yardım

Niye yargılısın amd bende ön yargılıydım ama kendiniz tamamen düzeltmiş kaymak gibi akıyor kart, en ufak bir hata daha almadım oyunlarda daha 60 derecenin 6'sını görmedi kart 45 58 derece arası takılıyor oyunlarda.Ciddi şekilde mükemmel iş yapmışlar fsr 4 cidden çok başarılı ama açmaya gerek...
  9. TalisMann

5070 li sistem yardım

Hocam sadece oyun için bakiyorsanız 9070xt sistem toplayabilirsiniz benim gibi 60 civarına topladım ben
  10. TalisMann

9070xt sistem toplama

Kasayı çok araştırdım da karar verdim baya kişi önerdi ssd malum 2tb olunca anakarti da geçiyor fiyatı o yuzden öyle
  11. TalisMann

9070xt sistem toplama

Şu an işlemciyi aldım yanlış uyumsuz bir parça yoksa devam ediyorum. Şu kötü dediğiniz bir parça var mı? Alayım mı şu an? 7500f Samsung 990pro 2tb ssd Raijintek cratos 850w psu...
  12. TalisMann

9070xt hazır sistem tavsiyesi

Aldınız mı?
Geri