Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ DARBOĞAZ YAŞAR MIYIM?

Evet evet teşekkür ediyorum cevaplar için iyi forumlar
  2. T

Evet sanırım sonuncusunu benim kasaya koydular :) istersen ben eklediklerimi söyliyim r7 7800x3d Asus prime b650-MK Tuf 4070 ti super Corsair 32 gb 6000mhz cl 36 Vortex 1 tb m2 asus prime 750w asus a21 plus kasa Corsair icue H150i elite cappelix xt 360 mm ( ek olarak Psu için ne demiştik son...
  3. T

https://www.qp.com.tr/qp-kronos-amd-oyun-bilgisayari Anladım fiyat açısından diyorsunuz ben göz ardı etmişim demek ki tam araştıramadım o konuyu ama iyi diyorsanız performansına kalitesine problem yok benim için 1731498310 Sanırım yanlış söyledim kusura bakmayın Asus prime 750W modeliymiş
  4. T

Anlayamadım pek o psuyu alma derken fp olarak mı değerlendirdin yoksa psu mu kötü , Direkt hazır sistemin içinde indirimli şekilde olduğundan bende güvendiğimden Asus tuf serisine sertifikası vs kaliteli olsun iyi olsun diye düşündüm
  5. T

Değerli cevap için teşekkür ederim asus Tuf 750w gold sertifikalı psu var sistemde akım korumalı priz ile kullanacağım uygun mudur 1731497643 1731497682 Teşekkürler cevap için yukarıdaki yazdım uygun mudur psu
  6. T

Merhaba arkadaşlar Asus tuf 4070 ti super + ryzen 7 7800x3d ile bir kombin yapıp sistemi aldım yolda şu an ben 1080p 360hz oynayan fps odaklı bir insanım ileride 2k monitör alacağım çift olarak yapacağım fakat şu an 1080p devam edeceğim genel olarak oyunlarda herhangi bir problem darboğaz yaşar...
Top Bottom