Arama sonuçları: *

1. Telefonunu Çıkra

High-end bir sistem için Tavsiye ve Yorumlarınız

TR piyasası olmadığından yorum yapmak çok zor ancak gözüme en çok çarpan şey 14900k oldu. Yazılımcılar için çekirdek önemli diye biliyorum. (alandan alana değişken gerçi) Fiyat ve soket avantajı sayesinde AM5 R9 işlemciler önerebilirim. 14900 lerin absürt ısınması olayı da var. Androit...
  2. Telefonunu Çıkra

RTX 4060 ASUS HAZIR SİSTEM

Hayır ama DDR5 ler daha güncel. (bu fiyatlara bulunması aşırı zor)
  3. Telefonunu Çıkra

RTX 4060 ASUS HAZIR SİSTEM

Her şeyi değiştirmen gerek. Biraz daha fazla verip 12400F veya 5600 işlemcilere yönel. 21k ya sık sık geliyor.
  4. Telefonunu Çıkra

4070ti super ekran karti marka onerisi

Fiyat muadillerinin arasından sızan bir model. Taksit seçenekleri hakkında bilgim olsayıd diğer modelleri de değerlendirirdim. Güzel modeller var. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-4070-ti-super-sg-1-click-oc-47uzm6md6mer-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,525917378.html
  5. Telefonunu Çıkra

TOPLANACAK SİSTEM HAKKINDA GÖRŞ ÖNERİ

Anakart konusunda şu karşılaşmaları izle. Daha iyi veya ucuz bir model denk getirebilirsin. Ekran kartı olarak Galax o saydıkların arasında en iyisi (Palit iki fanlı ise) SSD fena değil ancak Kioxia Exceria G2 veya Kioxia Exceria Plus daha iyi olabilir. İyi olmasa bile daha ucuza kapatabilir...
  6. Telefonunu Çıkra

Bu sisteme hangi marka ram alınmalı ?

Patriot Viper lara bakmanı öneririm. Genelde fiyat performansları çok iyi oluyor. Gaming Gecesine de düşerse tertemiz.
  7. Telefonunu Çıkra

7k maksimum 8kya anakart oneri

Üzün zamandır gördüğüm en FP anakart. Daha ucuza da kaçılabilir 7800x3d w olarak oladar uçup kaçan bir işlemci değil https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html Şu rehberlere de bi göz at belki gözümden bir şey kaçmıştır
  8. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ 7500f-7600-7600x oyun için hangisi?

Fiyat farklarına değmez. 7500f ile aralarında aman aman fark olmamasını geçtim 7600x aşırı ısınıyor.
  9. Telefonunu Çıkra

İ5 14400F RX6700XT ?

Net bir şekilde darboğaz olmaz.
  10. Telefonunu Çıkra

Topladıgım bilgisayar nasıl olmuş

Ne yalan söyliyim bakma fırsatım olmadı. Ancak gördüğüm en net şey eti budu kalıplı, ele gelen heybetli anakartların bazen o kadar da iyi olmadıklarıydı.
  11. Telefonunu Çıkra

Anakart konusunda istersen şu videoya bakabilirsin. Araya kaynayan bazı OP modeller olabiliyor. ATX3 amd lerde ne kadar şart bilmiyorum. Dediğim gibi kötü PSU değil. Andar Han ve Oreki baktığında kaynak bulamamıştı. (sanırım DA forum harici forumlarda aktifler)
  12. Telefonunu Çıkra

PSU kötü değil ancak şu varken pek bakasım gelmedi ne yalan söyliyim. Aerocool hakkında bilgi bulması seyrek diye biliyorum. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-hp1-j800gd-f12s-800-w-fiyati,1093205688.html
  13. Telefonunu Çıkra

3080 i 5600 destekler mi

5600 4070 i 1080p de ideal besleyebiliyor. 4070 de 3080 ve 3080ti arasında dersek uygun fiyata gelirse olabilir. 2K da zaten sorun olmaz.
  14. Telefonunu Çıkra

Ekran kartı olmadan i5-12400f işlemci ile oyun oynanır mı ?

Sonu F ile biten işlemcilerde APU olmaz yani görüntü alamazsın.
  15. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ Amd Ryzen 5 7500f ve gigabyte geforce rtx 4060 windforce sizce güzel mi?

30k için ciddi kazık. Hazır sistemlerde bu fiyata 4060ti bile bulunabiliyor
  16. Telefonunu Çıkra

OFİS BİLGİSAYARINI HIZLANDIRMA

Windows üzerinden yapılan birkaç ayar hızlandırmayı sağlar belki. Servisleri devre dışı bırakmak belki sıkıntı yaratır ofis PC si olduğundan da animsyon kapamak, performans modu açmak vs. etkiler diye düşünüyorum
  17. Telefonunu Çıkra

Yeni sistem icin 5000 serisi beklenir mi ?

yıl sonuna doğru yeni kartlar duyurulacak diye biliyorum.
  18. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ F/P Sistem İsteyenler Baksın !!

Şu sistemi 5600 yaparsanız daha ucuza getirirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/445106/gaming-dual4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Top Bottom