Arama sonuçları: *

1. T

10.000 tl bütçe toplma bilgisayar tavsiyesi

arkadaşım 10k ya pc toplıcakmış sadece pc monitör dahil değil ama internetten toplamak istemiyormuş tanıdık birinden alacağını söyledi ve sadece benden pc özelliği istedi yani 16gb ram vs vs bende artık böyle şeyleri çok takip edemediğim için yardımcı olamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  2. T

2.500 bin tl toplama pc

https://www.itopya.com/boost-rgb-apu32-amd-ryzen-3-3200g-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/
  3. T

2.500 bin tl toplama pc

monitör dahilmi
  4. T

PC kasa içi nasıl temizlenir

psu yu hiç temizlemedim bir sorun olurmu zaten PC yi alalı 2 ay olmuştur en fazla 2 3 günde bir egzoz fanını ve havayı çeken fanları temizliyorum 2 haftada birde işlemci ve ekran kartı fanı temizliyorum
  5. T

PC kasa içi nasıl temizlenir

ben 4 5 tane kulakç çubuğu ile her fanın her pervanesindeki tozları tektek siliyorum pompam olmadığı için aynı şeyi işlemci ve ekran kartı fanı içinde yapıyorum dikkatli bir şekilde sonra kasanın içindeki tozları hafif nemli bir bez ile alıyorum bu yeterli olurmu
  6. T

5600₺ Bütçe ile Toplama Bilgisayar Tavsiyesi

bütçesi 5600 tl itopyadan elden alıcakmış yeni açılandan
  7. T

full sıfır toplama kasa (20.000 tl bütçe) +monitör dahil olsun 1440 p

https://www.itopya.com/VG5wWk5FNVVhM3BPZWxVMU16VTA1MDY=.share böyle bir şey topladım bilmiyorum nasıl oldu ama monitör 2değil
  8. T

tüm güncel oyunlarda yeterli(!) sistem

arkadaşlar cahil cahil konuşmayın ışıklı mışıklı kasası var bi kere yaaa
  9. T

4000 TL sistem önerisi

https://www.itopya.com/teknozone-asus-tuf-geforce-gtx-1650-p-4gb-intel-i3-10100f-8gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/
  10. T

Ryzen 5 3500X + RTX 2060 sistem 720p60FPS yayında sıkıntı çıkartır mı?

ekran kartından verirsen olur gibi ama internetininde iyi olması lazım ben bi deniyim dedim internet hakkın rahmetine kavuşuyodu
  11. T

Ryzen 5 3600 + GTX 1660 SUPER sistem mi yoksa i5 10400F + GTX 1660 SUPER sistem mi?

amaçtan amaca değşir ama ryzen 5 3600 lü olan daha iyi becne
  12. T

Ekran kartı ve anakarttan aynı anda görüntü alma

Ekran kartına halihazırda bir monitör bağlı ancak eski monitörüm vga olduğu için onu elran kartına takanıyotum dönüştürücüde vad ancak ekran kartında bir tane hdmi yeri var eski monitörümü anakarta bağlayıp ikisinden aynu anda nasıl görüntü alabilirim display portmu almam gerek yeni monitör için...
  13. T

10-11k Bütçeli Monitör Dahil Sistem

benim sistemime bakabilirsin imzamda var
  14. T

donanım arşivi kullandığı program

yükledim nerden açıyoz
  15. T

donanım arşivi kullandığı program

DA nın PC test videolarında kullandığı sıcaklı vs gösteren uygulamayı nerden bulabilirim ?
  16. T

PC m bugün geliyor mutluyum

o zaman imzamı değiştirebilirim
  17. T

inşallah
  18. T

saol
  19. T

arkadaşlar aldığım sistem bugün geliyor bu sevinci paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim msi 1660 ventus xs oc 6gb gddr5 amd ryzen 5 3600x 2*8 16 corshair ram gigabyte b450m diğer parçaları hatırlamıyorum ha birde viewsonic xg2405
Top Bottom