Arama sonuçları: *

1. T

4060ti 7800x3d darboğaz?

O işlemci ile mümkün değil hiç bir ekran kartı darboğaz yapmaz.
  2. T

DDR5 Anakart - Ram - İşlemci Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Mevcut sistemimi DDR5'e yükseltmek için anakart, ram ve işlemci alacağım. Fiyat / performans olarak düşünüyorum ancak anakart sanki B650 olsa daha iyi olur gibi düşünüyorum. Yine de her türlü önerilerinize açığım. Ekran Kartı: ZOTAC RTX 3080 Sıvı Soğutma: DeepCool LS520...
  3. T

Anakart + RAM + İşlemci Ne Kadar Eder?

Merhaba arkadaşlar. DDR5 sisteme geçmek istediğim için başlıktaki kombinasyonu satmak istiyorum ancak ne kadar eder pek bir fikrim yok. Parçaların kutusu var ancak faturası yok. Yardımcı olur musunuz? Anakart...
  4. T

40.000 TL civarı sistem toplamak istiyorum

Forumun özeti şu konunun yorumları :/
  5. T

ryzen 5 7500f rtx 4070 12 gb darboğaz yapar mı

ekran kartına yazık olur
  6. T

Sistemim ne kadar eder?

Dostum, ben sana 5 bin TL'ye RX560 satıcısı da bulurum. Sistemi yada parçayı alacak kişi gidip yüksek fiyattan mı alır düşük fiyattan mı? Biraz mantıklı düşünüp öyle yanıt vermeni öneririm.
  7. T

Sistemim ne kadar eder?

Baya 4k'ya satıyorlarmış. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-armor-rx570-ekran-karti-1138991869/detay
  8. T

Bilgisayarımın Değeri Nedir?

Anakart ve ekran kartında kutu var ama garanti yok. İşlemcide 6 ay hepsi var. Diğerlerinde 22 ay KFG var.
  9. T

Çözüldü✓ R7 7800X3D Sistem topluyorum yardımcı olur musunuz?

Hocam o işlemciye o anakart oldu mu hiç? :D
  10. T

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7950x işlemci, Sapphire Nitro+ RX 7900 XT Ekran Kartlı sistem nasıl?

Eğer kullanım amacınız oyun ise önerim 7950x veya 7950x3d yerine 7800x3d olacaktır.
  11. T

4060Ti ryzen 7 5700x darboğaz yaparmı

1080p'dede yapmaz.
  12. T

Bilgisayarımın Değeri Nedir?

Selamlar arkadaşlar. Aşağıda bilgisayarımın parça listesi var. Sizce piyasa değeri nedir? Ne kadara satabilirim? Anakart: MSI MPG B550 Gaming Plus RAM: Kingston Fury Beast 2x16 (32 GB) 3200 MHz CL16 Ekran Kartı: ZOTAC Trinity RTX 3080 LHR O.C. Edition İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 İşlemci Soğutucu...
  13. T

AM5 İşlemci - Anakart - RAM Tavsiyesi

En azından sanırım bi 12k falan çıkartmak gerekiyor gözden.
  14. T

CL kaç olmalı hocam peki? Optimum seviyede? Optimum seviyeden kastım DDR4'deki 3200 CL16 yada 3600 CL16 gibi
  15. T

Merhaba arkadaşlar. Aşağıda güncel sistemim var. Ancak AM5 sisteme geçiş yapmak istiyorum. Nasıl bir yükseltme ile parçaları değiştirebilirim. Ayrıca bilgisiz olduğum konu ise mesela; DDR4 platformunda 3200mhz yada 3600 mhz CL16 ramleri genel olarak performans için tercih ediyoruz ancak DDR5...
  16. T

Bilgisayar yenileme.

2. el toplasan max 12 falan eder diye düşünüyorum. Bu parçaları sıfır almakta zaten mantıksız. Hepsi stoksuz parçalar.
  17. T

Sizce bu sisteme değer mi bu para

12-13'den fazla vermem. Oda monitör var diye :D
Top Bottom