Arama sonuçları: *

1. T

Bıir bilgisayarcı bana bu listeyi çıkardı

Bu aralar çok takipte değilim ama forumdaki sıcak fırsatlar kısmını takip edin güzel sistemler düşüyor.
  2. T

Bıir bilgisayarcı bana bu listeyi çıkardı

Oha, reis bir satıştan 40k kar yapmak istiyor heralde. 54k ya bile pahalı bu sistem. Hazır sistemlere bak çok daha uyguna gelir veya aynı paraya çok daha iyisini alırsın.
  3. T

ACİL BİLGİSAYARİMİ SATMAM GEREK FİYATİ YUKSEK Mİ

Piyasa çok durgun ondandır. Hazır sistemler satılmıyor. Her şey dahil sistem için kötü fiyat değil yoksa.
  4. T

3060 ti sistem 24500 eder mi?

Lan bari parça kalitesi güzel olsa. Aşırı kazık. 16-17 max verilir monitörle.
  5. T

Yeni alınan bilgisayarın parçalarının orjinallik ve sağlamlık testi

Ram in yükte arıza verdiğini hiç duymadım. Belki vardır ama çok nadir bir olaydır. Ramler arızalı ise rami bilgisayar açılınca görmez.
  6. T

instagram toplama pc 3090 5800x3D

35k ya ondan çok daha iyi parça kalitesi olan aynı sistemi toplarsın.
  7. T

Sipariş ettiğim sistem sizce nasıl yorumlar mısınız

Önemli olan fiyat tabi ki yoksa güncel iyi parçalar.
  8. T

Sipariş ettiğim sistem sizce nasıl yorumlar mısınız

Fiyatı sormaktan korkuyorum.
  9. T

3080 ti 7500f nasıldır

İkinci el için çok pahalı, alınmaz
  10. T

Çözüldü✓ 2. el 3070 sistem alınır mı?

Süper kazık uzak dur.
  11. T

2k, 4k oyunculuğa gerek var mı?

O bütçeye 2k en mantılısı. 4k toplamaya kalkarsan her oyunda 144+ fps alamazsın. Ama 2k toplarsan çok rahat her oyunda 144+ alırsın hatta 2k 240hz monitör vs alırsan çok daha güzel olur.
  12. T

Sizce kasayı mı yükseltmeliyim yoksa yeni bir pc mi almalıyım?

Fiyat performans bakıyorsan 5600 işlemci yeterli. Yanına nvidia istiyorsan 4060ti olabilir. İkinci el de olur dersen 3080 vs yapıştırırsın miss gibi olur.
  13. T

Çözüldü✓ Darboğaz sorunu hakkında

Deli darboğaz olur bu arada sende. 5600 geç sonra yaz fark ediyor mu etmiyor mu.
  14. T

25 k bu 2. El sistem nasıl ?

Pahalı, 0 fiyatı çekmiş.
  15. T

Bu Bilgisayar kaç para eder ? 2. el kasa

Az söyledin 25-30'u var en az
  16. T

Çözüldü✓ Bu sistem 2k oynatırmı?

İçinden geçersin 2k nın. Ben 3060ti ile 2k kullanıyorum. Çoğu oyunda ultrada 80+ fps alıyorum. Pubg, apex gibi oyunlarda 144+ alıyorum.
  17. T

Bu bilgisayarı 2. El alacam alınır mı ve fiyatı ne kadar olmalı

Ekran kartının ne olduğu belirsiz kim bilir ne durumda. A520 anakart var chipset kalitesi kötü tamamen giriş seviyesi bir kart. Ramlerin ne marka olduğu belli değil gerçi ramlerde genel olarak kalite çok önemli değil OC vs yapmayacaksan. Adata ssd tamamen giriş seviyesi sağlığı çok hızlı düşer (...
  18. T

Bu bilgisayarı 2. El alacam alınır mı ve fiyatı ne kadar olmalı

Fiyat uygun değil normal. Parça kalitesi iyi değil çünkü.
Top Bottom