Arama sonuçları: *

1. T

trendyoldan bu pc alınır mı?

Kesinlikle almayın...
  2. T

gtx 1650 super sistem

Bu fiyatlar ne böyle :/ , hayır niyetine bari 16GB ram yapsalardı.
  3. T

30.000 TL MONİTÖR DAHİL BİLGİSAYAR TOPLAMA TAVSİYESİ

Şuan piyasa değişik ya, hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. X sitelerde de tekli satış ekran kartı olarak. 1050 Tİ 6.000₺ den, 3060 27.000₺ den satılıyor. Kimse toplama sistem yapamıyor o yüzden. Hazır sistemlere de koyuyorlar kronik sorunlu, stok bitirmeye çalışılan ürünleri...
  4. T

Mesela bunu alıp, memnun olmadığınız parçaları çok rahat tek tek satarsınız. Sonra da istediğiniz parçayı alabilirsiniz. Bana daha mantıklı geliyor öyle, tabii işi gücü olan adam bununla niye uğraşsın orası da ayrı konu :D Bu piyasa neler yaptırır insana :)
  5. T

Hazır sistemlere baktın mı? Bazı sitelerde özelleştirme seçeneği daha fazla olabiliyor, ekran kartları tekli satışa göre daha ucuz oluyor hazır sistemlerde. 6900XT li sistemlerde 5800X oluyor hem. Beğenmediğin parça özelleştirilemiyor ise, benim gibi sistem gelince beğenmediğin parçayı satıp...
  6. T

Bu Sistemlerden Hangisi??

Konuyla alakasız ama, sisteme baktım özelleştirme kısmında Lian Li kasaları gördüm. İncehesap Lian Li ürünlerini satcak ise baya iyi.
  7. T

Bu iki sistem arasında kaldım hangisini almalıyım ?

1. Sistemi tercih edebilirsiniz.
  8. T

Zeiron FX 50 Sistem Alınır mı?

Böyle sistemler eskide kaldı dostum, her şeyi koyarak ucuz gibi göstermeye ve ilgi çekmeye çalışıyorlar fakat hiçbir şekilde işine yaramaz böyle sistemler. Eskiden çok kişi mağdur oluyordu, şimdi az da olsa bilinçleniyor insanlar.
  9. T

10400F+GTX 1660s Sistem Nasıldır ?

500 W gayet yeterlidir o sistem için.
  10. T

10400F+GTX 1660s Sistem Nasıldır ?

Bayağı bir süre de stok sıkıntısı olacak gibi görünüyor, miningciler bir yana Tayvan kuraklık sorunu ile karşı karşıya bu da çip üretimini ciddi bir süre sıkıntıya sokacaktır.
  11. T

6k bütçe ile monitör dahil oyuncu bilgisayarı

Belirli bir bütçe ve mönitör de işin içinde, ileriye dönük bir sistem yapmak amacıysa 10400f ile h410 u eklemek çok da zor olmasa gerek.
  12. T

6k bütçe ile monitör dahil oyuncu bilgisayarı

Merhaba, Şöyle bir sistem oluşturdum ben de, monitörü 60hz 1 ms seçtim ulaşmak istediğin değer 40+fps olduğu için. Ekran kartına da 1400 TL gibi bir bütçe kalıyor. https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i3-9100f-dort-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,486552610.html...
Top Bottom