Arama sonuçları: *

1. Ubydlh

Önerebileceğiniz 4000-5000tl arası fiyat performans sistem

Merhaba arkadaşlar hazır sistem arıyorum itopya olsun bir kaç yeri inceleyip baktım içime sinen pek bir şey bulamadım sizlere sormak istiyorum görüp duyduğunuz memnun olunan bir sistem var mı şuan için ? Sadece kasa ve içeriği olacak.
  2. Ubydlh

3000-4000 tl her şey dahil pc önerir misiniz? ?

Hocam aldığım gibi kullanabileceğim türde, mouse klavye dahil olmasın monitör ve kasa
  3. Ubydlh

3000-4000 tl her şey dahil pc önerir misiniz? ?

Başlıkta yazdığım gibi normalde en düşük kasalae 3000-4000den başlıyor zaten fakat ekran mouse klavye felan olsun başlangıç için 3000-4000tl aralığında bir şey önerebilir misiniz? ?
  4. Ubydlh

Sizlerin tavsiyesi ile topladığım.

Güle güle kullan kardeşim sıkıntısız uzun ömrü olsun :D
  5. Ubydlh

Yeni Toplama Bilgisayar Aldım Ne Yapmalıyım ?

windows kurulu veya kurulu olmaksızın bios sürümünü kontrol et güncel değilse güncelle, ardından windows kurulu değilse ise kur, kurulu ise ekran kartı driverlarını güncellersin diğer çoğu windows driverı oyun yüklerken yükleniyor zaten. Son olarka biosda ram ayarlarını xmp'de yükseltmeyi unutma...
  6. Ubydlh

2700TL'ye Aldığım sistem nasıl

eğer aldıysan geçmiş olsun bence
  7. Ubydlh

500 tl sistem update

parça parça satarak çok kar edilir mi bilmiyorum bence ram işlemci anakart aynı anda satıp 600tl'ye satsan 1200tl çıkar 1200tlye sistem bakılabilir yine 2.el
  8. Ubydlh

Sistemi ne ile test etmeliyim

tavsiye edeceğin bir ayar var mı şöyle bir test yaptım sonuç bu çıktı max 75dereceyi gördü.
  9. Ubydlh

Sistemi ne ile test etmeliyim

Beyler sistemi kurdum hangi program ile güzel bir test yapabilirim ? Hardcore bir test aramıyorum pcde madencilik yapmıycam xd sadece sağlam olduklarını bilme amaçlı.
  10. Ubydlh

hangi kulaklık türü

cloud 2 ile aralarında 400-500tl oynuyor neredeyse bakalım duruma göre :d
  11. Ubydlh

Bütün setup bu yarın alıyorum

güle güle kullan şimdiden gözüm kaldı bazı parçalarda XD
  12. Ubydlh

hangi kulaklık türü

çok uyguna almışsın, benim o zamanlar g502'yi 250tlye almam gibi. Teşekkürler bilgi için sanırım kulaklık alırsam paraya biraz kıyıp kalitelisini almaya çalışıcam.
  13. Ubydlh

hangi kulaklık türü

fps oyunlarında cs, R6 felan ses kalitesi nasıl ? Daha düşük seviyeli kulaklıklar kullanmışsındır karşılaştırdığında parasını hakediyor mu ? ve normal haliyle 7.1 arasında ne tür bir fark var ? baya soru sordum ama merak ediyorum :d
  14. Ubydlh

Vatan Bilgisayar güvenlir midir?

eskiden çok daha ön plandaydı internetten alışverişin az olduğu zamanlar 6 yıl önce bilgisayar dediğinde akla gelen ilk firma VatanComputer'dı tabi yavaşça kayboldu bu durum, o zamanlar %30luk indirim yaparlardı 5.5k olan laptopa 1300tl indirim yaptıklarını biliyorum hala o laptobu kullanıyorum...
  15. Ubydlh

Vatan Bilgisayar güvenlir midir?

dipnot: vatan kazıkçı değildir sadece pazarın babası biziz ayağına yüksek fiyat sunar. İndirimlerini yakalarsanda bazı yerlere oranla daha uyguna ürün verir.
  16. Ubydlh

2 Senelik Upgrade Planı

sonrasında ihtiyaç halinde satıp demişsin fakat şöyle bir uyarı vereyim hazır, yüksek fiyatlı 2.el bir bilgisayarı satmak pek kolay olmayacaktır haberin olsun. 1592840289 bence paranı daha iyi değerlendirebilirsin pc'ye bu kadar masraf yapmak bana mantıklı gelmiyor.
  17. Ubydlh

PC toplama sonrası ne yapmalıyım

eyw bilgi için
  18. Ubydlh

niye öyle dedin sıkıntı yaşayan mı var bu psuda ?
  19. Ubydlh

ewt rampage 1592823490 eyw
Top Bottom