Arama sonuçları: *

1. U

33K Sistem toplama tavsiyleriniz

Son durumu böyle oluyor k.b çok karma karışık yaptım konuyu 1697529704 Son attığım fotoğraftaki şekilde nasıl hocam
  2. U

Kusura bakmayın düzeltiyorum 1697529454 Konfigrasyonlar gözükmüyor ona bakıyorum
  3. U

Cpu değişmelimi hocam 1697527682 Hazır sistem lazım hocam
  4. U

Merhabalar Hocamlar 33k sistem toplayacağız SİSTEM bu şekilde konfigürasyonlar oldu onlarıda ele alarak, eksiklerimizi, ucuz pahalı, psu değişmeli gibi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler Sistem link 2...
  5. U

25-30Bin tl toplama sistem önerisi

Merhabalar 25-30bin tl arası (sadece kasa) sistem arıyoruz tek tercih işlemci intel olsun bu pc ile oyun oyananıcak ve 3d modelleme renderi alınacak
  6. U

Bu gereksinimlere sistem önerisi

Aynı örneği verdim denilebilir fakat 0 istiyor
  7. U

Kendisine sordum cevap bekliyorum
  8. U

Malesef arkadaşımın tanıdık bilgisayarcısı yok kendi bilgiside yok 1678129478 15k
  9. U

Pardon belirtmemişim masaüstü
  10. U

Merhaba arkadaşıma pc arıyoruz çoğunlukla metin2 oynuyoruz ama arada sons of the forest gibi yeni nesil oyunlarıda oynuyoruz sizlerden sistem önerileri bekliyorum nvidia ekran kartı tercihi ama amdye yok demeyiz
  11. U

Sinerji Bering sistem alınır mı??

Yetişemiyoruz hiçbir şekilde
  12. U

Sinerji Bering sistem alınır mı??

Merhaba donanım arşivi sistemini hiçbir şekilde alma imkanımız yok 3 kişi arkadaşım için sepete eklemeyi denedik fakat kesinlikle yakalayamadık 1 tane sistem, o nedele bu sistem hakkında fikir istiyorum SİSTEM
  13. U

37000 TL Bütçeye sistem topladım sizce nasıl ?

Aynen öyle Teşekkürler kendisinede
  14. U

37000 TL Bütçeye sistem topladım sizce nasıl ?

Ekran kartı 3080 12 gb Anakart B650m Ram 8x2 ram Ssd 1tb Kasa Thermaltake İşlemci Ryzen 5 7600X Bu hali 37k Sisteme birde sıvı soğutucu eklenicek 38-39k bütçe var zaten ucu ucuna kurtarıyor belkide para eklemek gereke bilir
  15. U

Orta-Üst bütçe pc toplama

Peki 6950xt render konusunda 3d programlarda işimi görürmü
  16. U

Neden hocam düzgün yapmazlarmı yada parçamı degistirirler
  17. U

Bilgisayarcıya toplatıcam
  18. U

Bu bütçeye 3080 istiyorum ama , 3070tiymı daha iyi 3080mi
  19. U

Öncelikle herkese merhaba 35k pc arıyorum monitör dahil değil Render ve oyun odaklı kullanıcam Mimarlıkla ilgili 3d çizimle ilgili programlar kullanıcam Önerilerinizi bekliyorum
  20. U

35 bin TL Masaüstü pc

35k sadece kasa pc istiyorum 3080 gelir diye düşünüyorum ama varsa bi 3090 tandından yenmez
Top Bottom