beyler bugün sistemi aldım yardım edenlere teşekkür ederim, ssd samsung 1tb 7000 okuma 5000 yazma taktırdım
yanına yakışacak asus tuf gaming 170hz 2k monitörü de aldım. Daha niceleri sizlerin olsun
kendi düşüncem intel düzeltse bile işlemcileri yavaşlatacak, bu riske girmeye gerek yok bence zaten iki işlemciyi karşılaştırdığımda 7600x bir tık önde
ram için teşekkürler mantıklı bir değiştirme oldu fakat ssd değiştirmeyi düşünmüyorum, uzun ömürlülük açısından ve işçilikten dolayı
msi güven veriyor okuma/yazma hızının şu an beni çok etkileyeceğini sanmıyorum, ilerde değiştirilebilir.
aynen hocam intel de son zamanlarda sıkıntı var ama bilemedim, şimdi kısa bir araştırma yaptım darboğaz olmaması adına çoğunluk rtx4070 için en uygun işlemci 7600x dediğini gördüm. Sizin bu konu hakkında düşünceniz nedir? Amd olarak mı toplayım yoksa İntel mi?
Selam uzun zamandır yeni bir bilgisayar toplamayı planlıyordum ve şimdi zamanı geldiğini düşünüyorum
yeri gelmişken güzel bir şey toplamak istedim. Sizden ricam sistem hakkındaki fikirleriniz ve uygun olmayan (darboğaz v.b) bir şey görürseniz cevaplamanızı rica ederim.
MSI Project Zero PC...