Arama sonuçları: *

1. VS07

Bilgisayarı montajlayan bir yer varmı

Hocam arkadaşın varsa yapan ona yaptır. Ya da bilgisayarcıya gidip başında durarak toplat.
  2. VS07

Bilgisayarı montajlayan bir yer varmı

Katılıyorum. Hem insan kendi yapınca daha bir zevk alıyor.
  3. VS07

R5 5500 RX 6600 2K yı Zorlanmadan Oynatırmı

Tam 1080p kombinasyonu.
  4. VS07

R5 5600 İçin Anakart Önerisi

Tam girip Msi önerecektim ki fiyatı acayip uçmuş. Zamanında 2100 e almıştım bunu :(
  5. VS07

Kasa toplayacağım ve ekran kartı önerinize ihtiyacım var

Bütçe nedir ekran kartı için
  6. VS07

30K bütçe hazır sistem tavsiyesi

Bu ekran kartı ile diğer parçalar aşırı uyumsuz. 16gb ram halen yeterli durumda. Ayrıca 4 k ve ya en az 2k monitör yoksa 1080p darboğaz yapıyor işlemci ve ekran kartı.
  7. VS07

1070li sistemime anakart-işlemci-ram güncellemesi(6000-7000)tl

Hocam ben en kötü b550 chipsetli bir anakart öneririm. Ekran kartını ileride sağlam bir şey alırsanız eğer taş gibi sistem olur.
  8. VS07

sizce nasıl bir sistem

Bunların toplamı kaç para yapıyor hocam
  9. VS07

Bilgisayar toplama yardım

Öncelikle bütçe nedir? Burdan başlamak gerekiyor. Her anakartı her işlemciyle kullanamayız çünkü soket yapıları farklı işlemcinle uyumlu anakart kullanmak gerekir. Ekran kartını ise istediğin sisteme takabilirsin. Bütçe belirtilirse daha fazla yardımcı olunabilir.
  10. VS07

RTX 3070 TI 'a Uygun Parçalarla Sistem Toplar mısınız?

Kalan 8k ile mi diğer parçalar alınacak? Eğer öyleyese biraz zor
  11. VS07

sistemde bir darboğaz veya uyumsuzluk olur mu?

Bütçe konusunda sıkıntınız olmadığını varsayarak anakartı kesinlikle b550'nin üst seviye bir modeli yapmanızı öneririm. Ayrıca çok daha f/p parçalar kullanılabilir sistemde.
  12. VS07

5K-6K Arası PC Tavsiyesi

Katılıyorum. Ve ya 2. el olarak bakabilirisin.
  13. VS07

F/P Sistem Toplama.

Direkt sistem alman gerekmiyorsa indirim kovalayarak -özellikle ekran kartı için- çok uyguna getirebilirsin.
  14. VS07

Pc topluyorum sizce parçalar uyumlu mu?

24 k ile bundan 2 tane alırsın neredeyse
  15. VS07

Rx6650xt bulunan sistem ederi nedir?

Sistem ne kadar eder arkadaşlar parçaların çoğu sıfır. -Ryzen 5 5500 işlemci -Xfx Quick 6650xt ekran kartı -Msi B550M-A pro anakart -Team T-Force Vulcan TUF 16GB (2x8GB) 3200 Mhz ram -Kioxia 500gb m2 ssd -Msi Mag Forge 100r kasa -High Power 750W 80+ Gold Psu
  16. VS07

2 sistem arasında kaldım (ryzen 5 5600 ve i5 12500)

İki sistemde o fiyatları haketmiyor hele hyper olan çöp parçalarla donatılmış. Ultima bir nebze daha kaliteli parçalara sahip ancak indirim günleri vs takip edilerek çok daha ucuza kaliteli parçalarla sistem kurulabilir. Kendim öyle yaptım.
  17. VS07

Topladığım Sistem Nasıl Olmuş?

Toplam bütçe nedir hocam tüm sistem için?
  18. VS07

Yeni topladığım Sistemim hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Bende bu ürünü kullanıyorum memnunum.
  19. VS07

Yeni topladığım Sistemim hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Öncelikle güle güle kullanın:) Naçizane görüşüm olarak ssd konusunda dram bulunan bir model bakılsa daha iyi olabilirdi. Soğutucu güzel ancak ID-Cooling SE-224-XT gibi f/p kralı bir model alınabilirdi. Psu konusunda ise bu sistemi daha güvenilir 80 gold + sertifikalı fsp ve ya high power marka...
  20. VS07

Bu sisteme AMD işlemci önerisi

3000 TL ile anakart ve işlemci alman zor biraz hocam. O ekran kartı için en kötü ryzen 5 5500 öneririm 2600 TL. Yanına en kötü b550 anakart öneririm 1000 TL.
Top Bottom