Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Sizce Sistemim Ne Kadar Eder?

Teşekkür ederim dostlar güzide yorumlarınız için.
  2. Xeaph

Hocam sanki hesabınızda bir yanlışlık var gibi geldi bana 😂
  3. Xeaph

Dostlar sizlerden tabii ki de ayrıntılı bir fiyat analizi beklemiyorum. Fakat ortalama bir fiyat verdim sistemime ve görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce kurtarır fiyat mı? Farklı bir öneriniz var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden. Anakart: Gigabyte B550M-DS3H Ekran Kartı: Asus RTX 4060 TI...
  4. Xeaph

Bu sistem nekadar eder???

Bu yüzden bu sistemi alamayacaksın yani.
  5. Xeaph

Çizim Programları İçin Pc Önerisi Alıyorum

Bitmiş 🥲
  6. Xeaph

Çizim Programları İçin Pc Önerisi Alıyorum

Merhabalar dostlar, autocad gibi çizim programlarının kullanılacağı, ofis işlemlerinin halledileceği toplama pc arıyorum. Hazır sistem varsa mutlu oluyorum, parça parça toplamaya zamanım yok. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  7. Xeaph

Render vs için hazır sistem tavsiyesi

Dostlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Bir arkadaşıma sistem topluyoruz. Bayram öncesi asgari ücret zammından etkilenmeden sistemi almayı düşünüyoruz. Sistemin asıl amacı mimar arkadaşımın çizim işlemlerini yapabileceği ve render vs gibi sistem zorlayan şeyleri rahatlıkla yapabilmektir. Bütçe...
  8. Xeaph

Pc satiyorum fiyat sizce uygun mu?

Adam asus dual yazmış. En uygun fiyatlı arayacaksak 2. el de bulunur
  9. Xeaph

Pc satiyorum fiyat sizce uygun mu?

Arkadaş bilmiyor herhalde. 6600 saf güçte 3060'a rakip kral. Bence güzel fiyat biçmişsin.
  10. Xeaph

PC TOPLUYORUM EL ATAR MISINIZ?

Dikkat etmemiştim pardon. Sistem çıktığında da aynı fiyattı. Bence DA gibi çok sağlam fiyatlarla sistem çıkaran kanalları yokla. Onları beklemen çok daha avantajlı olacaktır senin için.
  11. Xeaph

Ustam 6500xt yerine 2060 kullanman sence de çok iyi tercih değil mi?
  12. Xeaph

Hazır kasalara bakmanı öneririm. Parça parça toplamadan daha uyguna gelenler var. 1657517470 Buna bakabilirsin https://www.gaming.gen.tr/urun/178131/pc-hocasi-gg6-intel-intel-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-2060-evo-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/
  13. Xeaph

Çözüldü✓ Rtx3050 sistem 8.799₺ vatan

Güzel bir indirimle 3050 taktın mı ateş eder. Eline sağlık çok da güzel olmuş.
  14. Xeaph

Bugün çıkacak G4 sistem hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı

Sorun şu ki monitör de lazım
  15. Xeaph

Bugün çıkacak G4 sistem hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı

10k ile bekliyorum, sizce arttırmalı mıyım bütçeyi? Monitör ihtiyacım da var bütün parayı basmama değer mi sizce?
  16. Xeaph

Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Abi Abdullah abi bana özelden yazdı, Wp'den görüntülü konuştuk, sonra bizim eve geldi akşam yemeği yedik, Fifa falan attık. O sırada bana 5 TL'ye efsane bir sistem çıkaracağım dedi. Sistemde Rtx 3090, i9 12900k olacağını söyledi. Gittim pazarda su sattım 5 TL topladım ama sözünde durmadı. Beni...
  17. Xeaph

Sistemimde neleri değiştirmeliyim?

Önerilerin için teşekkür ederim kral
  18. Xeaph

Kral pek fiyatlarını bilmiyorum ama şöyle max 800 falan diyebilirim. F/P bir ürün olursa mutlu edersin beni
  19. Xeaph

Ben hayatımda oc yapmadım, yapmam da. Çünkü sadece oyun oynayan bir bireyim. Bu yüzden 3600'ün yetmesi çok mutlu eder beni. 1642528537 Önerebileceğiniz ürün var mı psu için?
  20. Xeaph

İşlemciyi değiştirmem gerektiğini söylediler. İnşallah öyle değildir :(
Top Bottom