Arama sonuçları: *

1. Y

15 bin tl bandında mining sistem tavsiyesi

iyi günler arkadaşlar 15 bin tl bütceyle mining sistem toplamak istiyorum ana kart işlemci power ve ekran kartında yardımcı olur musunuz. 3 ekran kartına kadar destekleyen ana kart ve sadece powerde ileriye düşünüleceğimiz wat değerlerine sahip olması yeterli.
  2. Y

bilgisayar toplamak istiyorum yardım?

tamam teşekkür ederim 1589195450 tamma dostum teşekkürler 1589195503
  3. Y

bilgisayar toplamak istiyorum yardım?

beyler iyi günler öncelikle bütçe max 5k şimdi aklımda r5 2600 ve ekran kartı rx590 var bunlara gigabyte b450m s2h ana kart kulanmak istiyorum ilk başta 8gb ram takıcam ilerde rami artırırım kasa secimi olarak kaç w psulu kasa almalıyım sizce ve aklımda olan parçalardan değiştir dediğiniz var mı...
  4. Y

Parça parça bilgisayar toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Dostum işlemciyi r5 2600 alıp ekran kartını 580 yapsak mantıklı olurmu birazda bütçeden ksmam gerekiyor
  5. Y

Tm dostum teşekkür ederim 580 i listeye aldım
  6. Y

590 lmayı düşünmüştüm elektirik tüketimi fazla diye önerme diler ve işlemciyi 590 a yetersiz gelir dediler 580 düşünmüyorum
  7. Y

Merhabalar parça parça sistem toplamak istiyorum Bi anda almak cok ağır gelecek 3 ay içerisinde parçaları alıp toplamak mantıklı geldi aklımda r5 3600 gigabayt b450m s2h var bunlara uygun ekran kartı önerisi alabilirsem iyi olur bütcem 5k civari
  8. Y

yavaş yavaş pc toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Bütçe 4500 5k civarı ama daha düşük olursa daha iyi olur ekranda almam gerek 1588877501 5k yı geçmeyecek şekilde Bi sistem önerirseniz benim için uygun olacaktır
  9. Y

yavaş yavaş pc toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Dostlar r5 3600 gigabayt b450m s2h ve rx590 lı Bi pc toplamak istiyorum sizce seçtiğim parçalar uyumsuzluk sorunu yaratırım ve bu parçalar sekmentinde daha iyi diyebileceğiniz bişry varmı yardımlarınız için teşekkür ederim
Top Bottom