Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Laptobumla takaslayacağım masaüstü sistem eş değer mi sizce ?

Takaslama laptopun daha iyi. Üste para verecekse o şekilde fitleşmeye bak yoksa boşver
  2. Yasin / EsquaReD

5600x & 3060 vs 11400f & 3060 ti

Ben İntel olan sistemi alırdım
  3. Yasin / EsquaReD

MD3 NE ZAMAN GELECEK!!!

Monitörde var işin içinde öyle düşün bir de yapılan zamlara aynı oranda indirim yapılmadı bile. Fiyat bence 10k bandında olacak diye düşünüyorum. Artık gtx 1660 super koymaz herhalde sisteme.
  4. Yasin / EsquaReD

MD3 NE ZAMAN GELECEK!!!

Bence 10.999 TL ye koyacaklar 10 dakika sonra 15bin olacak fiyatı çok hızlı olmak lazim
  5. Yasin / EsquaReD

Bu Masaüstü bilgisayar alınır mı

Ben letgoda buldum bi tane 1 aylık 23 ay garantisi var parçaların en az. gigabyte b450 s2h anakart WD SN550 m2ssd 500gb 2X8 corsair lpx 3200mhz ram 3600 işlemci spec delta kasa gigabyte rtx2060 LG 144 hz ıps monitörPhilips momentum cyan switch klavye rampage mouse masa ve oyuncu koltuğu hepsi...
  6. Yasin / EsquaReD

KING3 LEGOO bitti mi ?

sistem linki var mı
  7. Yasin / EsquaReD

RX 580 8 GB, Ryzen 5 1600 AF Sistem ne kadar eder?

Kişiden kişiye değişir ama ben olsam 4800tl ye satardım. Veya 5bin düz de alacaksa 5bine alsın.
  8. Yasin / EsquaReD

Bence sat direkt derim. 4800 nakit iyi para 2019da almışsın garantiside bitiyor yani az kalmış. Diğer parçalarıda tek te satarsın o zaman daha fazla kar elde etmiş olursun.
  9. Yasin / EsquaReD

6-6,5k ARASI diye düşünüyorum ben.
  10. Yasin / EsquaReD

8500 tl sistem monitör dahil

Dünkü çıkan sistem alınabilir 144hz de bir monitör ayarlarsın 1.5 civarına. Fakat işlemcisi 1yıl sonra falan seni kesmeyebilir. Şöyle yapabilirsin sistemi alırsın işlemciyi direkt satarsın. Para ekleyip daha üst seviye bir intel işlemci alırsın. Üstüne zaten monitör alacak paranda kalır.
  11. Yasin / EsquaReD

Sizce Bu Sistem Mantıklımı 7125 TL YE APU SİSTEM

7 K ya nasıl bir 1660ti sistem toplamayı düşünüyorsun işlemci olarak ne kullanacaksın?
  12. Yasin / EsquaReD

8300 tl monitör dahil bilgisayar

2. el de kutulu faturalı sistemleri tek tek toplarsan sahibinden gibi sitelerden sıfır fiyata nazaran bi tık daha güçlü olabilir
  13. Yasin / EsquaReD

4000-5000 TL arası toplama PC önerisi

KARDEŞ aradan 35 gün geçmiş sence hala duruyor olabilir mi ertesi güne satıldı sistem bende alamadım üstelik 5,5 kya kadar düştü çocuk fiyatı.
  14. Yasin / EsquaReD

Ryzen 5600g veya 5700g li sistem.

5700g li sistemi kuramazsın zira işlemcinin kendisi zaten bütçen kadar neredeyse. 5600g li sistemide bütçene ek 500tl daha eklersen teknobiyotik geçende 5300e satıyordu.
  15. Yasin / EsquaReD

Arkadaslar masaustu bi sistem buldum bakar misiniz

O zaman para 9.5 u buluyor olmaz bana
  16. Yasin / EsquaReD

Malesef. O zaman ne diyim fiyata ederi nedir onu vereyim
  17. Yasin / EsquaReD

Kaç verilir sence bu sisteme aslında hdd yi falan istemiyorum oradan 250tl falan kırsam iyi olur. Kasa da çok fazla ışık var onuda çıkarsa daha iyi olur
  18. Yasin / EsquaReD

Sistemi letgodan buldum ss i aşağıya bırakıyorum. 9bin yazmış ama 8bine veririm dedi .
  19. Yasin / EsquaReD

Bu sistem nasıl sizce R7 5700g

Ryzen 5000 serisi apular en az b550 anakartla çalışıyor diye biliyorum
  20. Yasin / EsquaReD

Bu sistem nasıl sizce R7 5700g

O işlemci o anakartla çalışacak mı
Top Bottom