Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

Sinerji Felis alınır mı ?

Uzun zamandır piyasayla ilgilenmediğim için çok hakim değilim hocam, sizin sisteminiz sonuçta iyice araştırın derim almadan önce. İkinci el de tercih edilebilir ama indirim kovalarsanız sıfır bile alırsınız aynı paraya bunu garanti edebilirim.
  2. Yasin Çelik

O halde forumda konu açıp parçalar üzerine tek tek tartışarak toplamanızı öneririm. Belki özellik bakımından benzer parçalar olur ama daha kaliteli markaları kullanmış olursunuz. Mesela anakart B550 alırsınız, SSD MLD yerine daha kaliteli bir marka tercih edersiniz, ekran kartınız Gamebooster...
  3. Yasin Çelik

Fena bir sistem değil açıkçası. Elbette 20K'ya daha iyisi toplanabilir ama bu da alınabilir parça parça toplama işine girilmeyecekse. Monitöre fazladan 1K vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum, sistemdeki de iş yapar bir ürün.
  4. Yasin Çelik

Bu bilgisayar nasıl alınır mı?

Olmaz hocam tekli de yeter. Bence parçaları tek tek foruma sorarak toplayın, bu bütçede çok daha iyi sistem toplayacaktır arkadaşlar eminim. Piyasaya uzun zamandır uzak olduğum için ben çok yardımcı olamıyorum kusura bakmayın.
  5. Yasin Çelik

Bu bilgisayar nasıl alınır mı?

Hocam sıvı soğutma, anakart ve belki kasa çok pahalı olmuş, onlardan kısıp ekran kartını çok daha iyi bir kart tercih edebilirsiniz.
  6. Yasin Çelik

Arkadaşım almış nasıl?

Sakin ol champ. Sen aldığı sistemin nasıl olduğunu sormuşsun, ona göre cevap vermişler. 30K bütçeyle toplama bilgisayar tavsiyesi diye konu açarak sistem tavsiyesi alabilirsiniz.
  7. Yasin Çelik

Arkadaşım almış nasıl?

Olum zorlasam bu fiyata alamam lan bu sistemi, kazık-ul ekber-i min elkebair
  8. Yasin Çelik

İ3 12100F , RX 6600 ve monitör dahil sistem 15.000 TL alınır mı?

Fena değil, bu fiyata daha iyisi toplanabilir gibi aslında ama alınır bu da.
  9. Yasin Çelik

Bu fiyata bu sistem alınır mı? ACİL🚨

Aslında fena bir sistem değil, alınabilir duruyor. Beni tek düşündüren bu bütçede RX6700XT'nin üstünde bir kart kullanılabilir gibi gelmesi. Bunun dışında yaptığın özelleştirmeler de yerinde olmuş. Piyasayı aşırı bilmediğim için tavsiyede bulunamayacağım ama 17K bütçede başka sistemlere de bi...
  10. Yasin Çelik

Ryzen 5600x mi +16GB Ram mi?

5600x için 1000 lira ekstra vermeye değmez. 32GB RAM al para batıyorsa en azından gelecekte işine yarar. 😁
  11. Yasin Çelik

Bu Sistem alınır mı? Bütcem 12K

Diğer atılan sistemler bundan daha iyi o tartışılmaz ama sizinki de fena değil. Mağazadan almak zorunluysa gayet alınabilir bir sistem. Evet buna katılıyorum. 160 liralık farka değer.
  12. Yasin Çelik

Bir yada iki gün çok sürmez.
  13. Yasin Çelik

Direkt hazırlarlar o şekilde alabilirsin tabi parça eksiği yoksa ellerinde. Sistem de iyi bence fena değil alınır.
  14. Yasin Çelik

Çözüldü✓ i5 12400f RTX 3080 Darboğaz yaparmı?

Bir şey olmaz alınabilir bir ikili. 1080P'de yaptığı darboğaz FPS'ini çok etkilemez zaten muhtemelen monitörünün verdiği hz'i geçecektir. Çünkü fps tabanlı oyunlarda yapar yapsa bile işlemciye yük bindirdiği için. İleride 2K bir monitör alırsın, ki bence baştan almalısın ama hiçbir sorun kalmaz.
  15. Yasin Çelik

500w psu ile gtx1660 Super çalışır mı?

Çalışır sıkıntı olmaz.
  16. Yasin Çelik

RTX 3070 Tİ MI, RTX 3080 Mİ ?

2K veya 4K'da yapıştır gitsin derim. 1080p'de de çok bir şey olmaz alabilirsiniz.
  17. Yasin Çelik

RTX 3070 Tİ MI, RTX 3080 Mİ ?

İŞLEMCİYİ BİLMEDEN ONU NASIL ANLİCAZ KANKA
  18. Yasin Çelik

Topladığım Sistem Hk. Düşünceleriniz

Yok usta bu hiç olmamış nerden tutsam elimde kalıyor, en baştan parça parça ayarlamak lazım.
  19. Yasin Çelik

Çözüldü✓ 0 pc mi daha mantıkı 2. el mi

Monitör ve ekipmanlar için 5000tl yeterli olacaktır. Kasa için 20K ±2bin tl iyi olur.
  20. Yasin Çelik

Çözüldü✓ 0 pc mi daha mantıkı 2. el mi

Üzgünüm benim dikkatimden kaçmış. Ama yine dediğim gibi yeni konu açabilirsiniz yalnızca sisteme ayırdığınız bütçe ile.
Top Bottom