Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

F/P sistem tercihi! Intel-Amd-Nvıdıa

Evet ya bende sadece CS oynayan biri olarak sinir oldum o FPS değerlerine
  2. Yavuz Sultan Selim

Sen de haklısın ama belki ileriye dönük güncellemeler vs gelirse gene de B580 almak mantıklı geliyor. @xTURANN tam da istediğim yorumu yapmış zaten.
  3. Yavuz Sultan Selim

Bence 3 ü arasında B580 li olan mantıklı geldi ve RAM i kesinlikle çift yap
  4. Yavuz Sultan Selim

İyilikten maraz doğar. Sizce ben mi hata ettim?

O sınırı da bugün çizmiş oldum zaten. Bence bundan sadece ben değil, herkes ilham alsın.
  5. Yavuz Sultan Selim

Evet farkındaysan yokluk insanı mantığa güder ama varlık rahatlığa vurdurur ama daha tehlikelidir.
  6. Yavuz Sultan Selim

Hayatımda hiç kavga etmiş adam değilim çok şükür kimseylede bir sorunum olmadı ama zamanı gelince bazende gerekeceği zamanlar istemesende olacak. Bu da bir gerçek
  7. Yavuz Sultan Selim

Babası melek gibi adam ama oğlu herhalde fazla sokak terbiyesi almış biri babasına saygısızlık yapan adamdan ne beklersin? Telefonda şok oldum babasına "kapa la hadi işim gücüm var sizinlemi uğraşacağım" dediğini çok net duydum. O adamın bana çok iyiliği dokundu ben de onun parasına yazık...
  8. Yavuz Sultan Selim

Bu dediklerinizi emin ol ben hepsini kafama yazıp süzüyorum hatamın farkına varmam bile benim için bir olumlu durum.
  9. Yavuz Sultan Selim

Belki de bu hayata biz fazlayız, yemin ederim evin kapısına bir anne kedi yavrusuyla gelip feryat eder gibi miyavladığında bile ağlamamak için kendimi tutmakta zorlanıyorum. Fazla duygusalım, bir de fazla mükemmelliyetçi bir kafa yapısına sahibim bu da çok başıma dert açıyor.
  10. Yavuz Sultan Selim

Bunu en yakın can dostum, kardeşim gibi gördüğüm kişide söyledi "Bak sen belki farkında değilsin ama kişiye fazla değer vermen sana zarar oluyor. Herkes menfaatine göre yaşar hayatı, bunun farkına var artık..."
  11. Yavuz Sultan Selim

Doğrudur, ben buna olumlu açıdan bakıyorum bu bana bir sınav olsun. Asıl yardım etmek istememin sebebi o abimiz ile 4 senedir aynı yerde çalışıyoruz ve çocuğu onları almak için parayı kendi cebinden değil gitmiş babasından istemiş sırf onun için üzülüyorum yoksa böyle bir çocuğun yaşayacağı...
  12. Yavuz Sultan Selim

25 yaşında benden bile büyük (ben 23)
  13. Yavuz Sultan Selim

Sağ ol kardeşim detaya önem vermene sevindim.
  14. Yavuz Sultan Selim

Hayır daha vermedim bile, konuşmama bile müsade etmedi sözümü kesti. Sonra telefonu babasına geri verdim ve hatta onun adına o özür diledi benden. Kendisi dedi "Dikbaşlı ve huysuzdur, baş edemiyoruz bununla." dedi.
  15. Yavuz Sultan Selim

Konu özeti: Kişinin iyiliği için toplama bilgisayar tavsiyesi verdiğim için küfür ve hakaret yedim. Yaşadığım (Bugün gerçekleşti); - Dostlar bilirsiniz ki kimse anasının karnından bir işin/bilginin erbabı olarak doğmaz herkes yaşayarak, görerek, azmederek veyahut başkalarından bilgi alışverişi...
  16. Yavuz Sultan Selim

1080p ultra da üzmeyecek Nvidia GPU'lu sistem önerisi

RAM ekle ve SSD'yi bi tık iyileştir ileriye dönük te mis gibi ama istersen bekleyedebilirsin, PC Hocası bir kaç sistem çıkartacak bu ay https://www.itopya.com/da-g11-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-edition-12gb-16gb-ddr5-500gb-nv_h26144#kategori_20
  17. Yavuz Sultan Selim

5090 Tr fiyatı ne olur? 180k 5090lı sisteme yeter mi?

8000 serisi ne zaman çıkar ona göre bekleyelim(!)
  18. Yavuz Sultan Selim

Rx 7800 XT ve Ryzen 5 7500F alınır mı

Karar sende biter, ben bekliyorum
Top Bottom