Arama sonuçları: *

1. Ybeyaz

Asus Rtx 3060 ti 8gb oc ile Amd Ryzen 5 5600 işlemci uyumlu mudur ?

Sevgili hocam. Aynı marka aynı model ekran kartına ve aynı işlemciye sahibim. İkisi iyi anlaşıyor. 1080P oyunculukta bugüne dek üzülmedim. Kart ısınmıyor. Ben bugüne kadar AAA oyunların hepsini ultra ayarlarda oynadım ve 70 dereceyi görmedim. İşlemci için de Arctic Freezer 34 Esports Duo...
  2. Ybeyaz

rtx 3060 pc toplama tavsiye

3060Tİ yap 4060 karttan daha güçlü. 4060 sadece teknoloji olarak önde. Frame Generation vs. Fakat saf güçte 3060Tİ daha iyi.
  3. Ybeyaz

Beyler benim Pc kaça gider

2000
  4. Ybeyaz

Sistem topluyorum, sorularımı konu içine yazıyorum yardım eder misiniz ?

650w gayet yeterli olur hocam. Asus kullanıyorum genel olarak ve memnunum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Piyasaya 4-5 ay önce bakmıştım en son fiyatlar fena değildi tekrar bakınız lütfen. Kasa boyutu olarak Mid Tower öneririm. Havalandırma vs daha rahat olur. Boyut da ideal çok büyük...
  5. Ybeyaz

15-18k max bütçe sistem önermenizi rica ediyorum

R5 5600x Rtx3060ti Gt-301 kasa Corsair 2x8 3600mhz ram Asus Tuf 750w +80 PSU (geleceğe dönük) Anakart kafana göre 😀
  6. Ybeyaz

İyi Bir Bilgisayar Toplamak İstiyorum Dedik (40-45k idi 63.5k) oldu :)

İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyor hocam. Biraz daha nazik bir üslup daha iyi olacaktır. Siz bütün sistem için fiyat veriyorsunuz. Arkadaşımız monitör için ne kadar verebilirsin diyor.
  7. Ybeyaz

3080 gibi bir kart alıp 1080P de kullanırsanız darboğazı iliklerinize kadar hissedersiniz 😀 Hazır sistemleri Akakçe üzerinden görüntülemeniz zor. Kampanyalar piyasaya göre oldukça uygun olur. Sitelere ara ara girip bakarsanız mutlaka uygun bir fiyata istediğinize yakın bir sistem toplayabilirsiniz.
  8. Ybeyaz

Hazır sistem daha uyguna gelir. Sistemler için itopya, sinerji, gaming.gen, incehesap güvenilir ve düzenli olarak kampanya yapan siteleridir. Bu siteleri takipte kalırsanız uygun fiyata istediğinize yakın sistemi elde edebilirsiniz.
  9. Ybeyaz

Aslında herkesin demek istediği şu ki bütçe çok iyi. Bu ülkede bu fiyatlara sistem toplayan insan sayısı sınırlı. Bu bütçede istediğin parçaların yanına 3080 gibi bir kart yakışır. Bu da bu şekilde özelleştirilebilir hazır sistemler ile dediğiniz fiyatın altına alınır. Bir süre istediğinize...
  10. Ybeyaz

https://www.gaming.gen.tr/urun/195045/bela-3080-intel-i5-12400f-asus-geforce-tuf-rtx-3080-gaming-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Al sana 3080 sistem. Kalan paraya istediğin gibi SSD, soğutucu, Ram al.
  11. Ybeyaz

15k hazır sistem önerisi

Kampanya bekleneni tavsiye ederim dostum. Bütçen güzel fakat ürün fiyatları malum. Dolayısıyla o fiyata en güzel sistemi kampanyadan dizersin. 15k sevmediğin bir sisteme yatırılacak bir para değil. Ya sevdiğini al ya da alma daha iyi.
Top Bottom