Arama sonuçları: *

1. Y

Uygun anı bekliyorum 4070 süper,Li sistem mantıklı mı ?

Şubat ayının başında başlıyacak diye biliyorum
  2. Y

Hocam şuan ben olsam beklerdim yani yeni kartların çıkışına haftalar kalmış zaten o sırada indirim kovalayarak birşeyler almak mantıklı yani o şekilde güzel bir sistem dizilir şubata kadar
  3. Y

Hocam şuanda diğer parçaları alırsın 5070 çıktığı zaman ekran kartını alırsın
  4. Y

80k ya 4070 super cok düşük 5070 veya ti toplarsın
  5. Y

57 bine geliyor alınır mı? sizce bu işlemciyi fazla bilmiyorum nasıl ?

Hocam 96 gb ram olmasının ne gibi bir artısı var?
  6. Y

SİSTEMİME YÜKSELTME TAVSİYESİ

Cok haklı yorum
  7. Y

Hocam satsanız mesela kaç k bütçe oluşuyo 30k ya falan geliyorsa açıkçası uğraşabilirsiniz hem sisteminizin bileşenleri güncel olur hem daha ileriye dönük olur ddr5 bir sistem alabilirsiniz hem benim gözümde çok daha mantıklı yani direkt yeniye geçmek ama siz bilirsiniz tabi ayrıca mesela şuan...
  8. Y

Laptop alın demedim hocam sisteminizi satıp hazır sistem falan alsanız mantıklı olur dedim
  9. Y

Nası yani hocam tamamını satsanız sistem almak mantıklı olmaz mı
  10. Y

Sistem toplamama yardımcı olurmusunuz

anakartı b serisi almanız daha hayırlı olur diye düşünüyorum b650 çipset daha iyi diye biliyorum zaten o anakarta vereceğiniz paraya sağlam bir anakart bulursunuz
  11. Y

İlk defa masaüstü toplama bilgisayar alacağım 2 sistemden sizce hangisi daha iyi

Hocam konu açarsanız şu kadar bütçede 2. El pc toplama diye forumda yardım edecek arkadaşlar vardır bilgili olanlar işinizi görürmü bilmiyorum ama dediğim gibi 1. Sistem 2. Den daha iyi
  12. Y

İlk defa masaüstü toplama bilgisayar alacağım 2 sistemden sizce hangisi daha iyi

2. Sistem çok kötü hocam çok eski parçalar ve kesin 2. Eldir büyük ihtimalle işini görecekse 1. Sistemi al
  13. Y

Hocam bu bütçede temiz ikinci el toplasanız daha iyi olabilir gibi
  14. Y

Çözüldü✓ 50k bütçede bu sistem daha iyi hale getirilir mi?

Hocam galax veya palit markalarının 4070s modellerine falan bakabilirsiniz bence gayet yeterli diyorlar diğer markalara göre
  15. Y

53 k da stabil 2k sistem kurmaca ve ekipmanlar

Hayır saf güçte 4090 gücünde değil sadece teknolojileri kullanarak 4090 ın aldığı fps e yetişebiliyor 1736697334 Oda bazı destekliyen oyunlarda
  16. Y

40K Her şey dahil sistem önerisi (monitör, kasa, ekipmanlar)

Peki hocam monitörü 2k almak mantıklımı sizce
  17. Y

hocam videoda her şey iyi hoş ama mesela anakarta bakınca akakceden 5k videoda 3k yılbası öncesi olduğu için video fena zam gelmiş ayrıca onun övdüğü f/p dediği herseye zaten zam geliyo cözemedim ben
  18. Y

Hocam bence klavyeye 3k ya kadar çıkmaya gerek yok ama tabi oynadığı oyuna göre değişir arkadaşın aşırı rekabetçi oynuyordur tabii ki ekipmanda çok önemli
  19. Y

Hocam zaten ekipmana 8k kalmak zorunda 2k gibi Bir fiyata kulaklık(veya 1k civarına falan bulursa güzel bir iem kulaklık alabilir.) alsa 3-5k arasına monitör 2k da klavye ve mouseye verir 32k bandında güzel bir hazır sistem bakmak kalır geriye güzel video burada ama 32k ya sıfır kartlı sistemde...
  20. Y

Hocam önce ekipmanların fiyat listesini çıkararak başlamak daha mantıklı bence aklınızda herhangi bir klavye mouse kulaklık falan var mı
Top Bottom