Arama sonuçları: *

1. Yphen

Topladığım bu parçalar alınır mı?

Tamam hocam teşekkür ederim işlemciyi alıyorum şimdi ram'de alacağım kalanlara bakacağım. 1748009286 5350 TL alınır mı hocam?
  2. Yphen

Teşekkürler hocam fikir için lakin evet 7.5K üstünü vermem attığım msi alacağım veyahut Gigabyte B650 Eagle AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 alacağım o zaman tamam hocam bakayım ikisinden birini alayım. 1748009033 NZXT indirime düşse hocam çok iyi kasa da işte düşmüyor alternatif olarak Asus alacağız...
  3. Yphen

Benim de içimden asus geçiyor hocam normalde indirim olursa NZXT H6 Flow düşünüyorum aslında.
  4. Yphen

Açıkçası hocam kasa aşağıda duracak masanın altında yani görüntü o kadar da önemli değil gibi ama özellik olarak fark varsa eğer gigabyte'a bakabilirim.
  5. Yphen

7-7.5k hocam
  6. Yphen

Şuan 6K hocam vatan da n11'de 5.889 TL alayım mı yoksa bekleyim mi?
  7. Yphen

Marka ne kadar iyi hocam? Bide 10k'ya anakart almak istemiyorum açıkçası başka bu tarz anakart öneriniz var mı?
  8. Yphen

RAM'de belli oldu hocam Patriot alacağım teşekkür ederim kasa konusuna gelirsek daha çok kez DK431 kullandım biraz hüsrana uğrattı açıkçası o yüzden daha premium bir kasa düşünüyorum PSU konusunda da 1200W çok fazla yani gördüğüm kadarıyla 4k-4.5k arasına güzel 750W PSU'lar var. 1748007984...
  9. Yphen

Şuan 7500F indirim de sanırım alınır mı hocam? 1748007744 Kasa ve PSU ayrı alıcam hocam moduler olmasını istiyorum PSU'nun
  10. Yphen

Arkadaşlar selamlar AM5 sistem topluyorum kendime F/P olarak genel olarak full stack developer'ım yazılımla ilgileniyorum kısaca oyun olarakta CS2 oynarım ara sıra kafa dağıtmalık o kadar. Aşağıda üç adet parçaya karar verebildim onları alacağım parçaları tek tek topluyorum direk 50-60k verecek...
  11. Yphen

Bilgisayar Sistemimin Değeri Ne Kadar?

Yok olmadı hocam
  12. Yphen

Cevap için teşekkürler hocam kendi fanlarından 2 adeti bozuldu traktör sesi gibi ses çıkarıyordu o zaman bu thermalright kasalar da indirimdeydi o yüzden alıp değiştirdim. Teşekkürler kafam da bir fiyat aralığı oluştu en azından.
  13. Yphen

Hem AM5 sisteme geçeceğim için satacağım sistemim her konuda güncel oyunlar da bile yeterli düzeyde lakin ben mühendis olduğum için AM5 + MacBook gibi bir sistem çıkaracağım ortaya.
  14. Yphen

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi aşağıda ki sistemim ne kadar eder sistem yepyeni ekran kartı harici ve tüm parçaların garantisi mevcut tam olarak ne kadar bilmediğim için yardımcı olursanız çok sevinirim. İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X3D 8 Çekirdek 3.00 GHz (KFG Tam) Anakart: MSI MPG B550...
  15. Yphen

Bu parçalar ne kadar eder?

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibidir aşağıda ki parçaları satacağım ne kadar bir fikrim yok. İşlemci, Anakart ve RAM'ler 4 aylık KFG tam fakat psu KFG yok hiç bir parçanın sorunu da yok ikinci el kaçtan koyarsam uygun ve hızlı bir şekilde elimden çıkar yardımcı olursanız çok sevinirim...
  16. Yphen

Sistemi upgrade etmek mi yoksa köklü değiştirmek mi?

7k bütçe bandında bir işlemci alabilirim hocam sadece taksitle alacağım hepsiburada üzerinden.
  17. Yphen

O imkansız hocam maalesef yeni taşındım masrafım çok oldu ve üstüne yeni yıl gelmeden upgrade yapmaya çalışıyorum seneye bu fiyatlara bulamayacağım çünkü.
  18. Yphen

Dün konu açtığım da siz önermiştiniz hocam ama biraz araştırdım ölü soket performansı iyi değil diyip farklı bir intel işlemciyle kıyaslama yapanlarla dolu forumlar 13600'dı yanlış hatırlamıyorsam.
  19. Yphen

Ama o kadar fazla bütçem yok hocam her şeyi giriş seviyesi almak bana mantıksız geliyor. 1733508566 Bütçem 7K hocam taksitle alacağım için o da ek olarak anakartım işlemcim ve ramlerim ne kadar edecek ki komple AM5 sisteme geçeceğim?
  20. Yphen

Arkadşalar selamlar, Fazlasıyla araştırıyorum yanlış bir iş yapmak istemediğim için sizlere danışmak istedim normal de şunu yapacaktım. İşlemci - Anakart değiştirecektim ileride de ekran kartını değiştirecektim fakat nereye baksam neyi araştırsam o alınmaz şu alınır bu alınmaz ölü soket şu...
Geri