Arama sonuçları: *

1. Yumuklu Sucurta

15K bütçe ile DDR5 parça önerisi

peki ram olarak f/p en iyi önerebileceğiniz o muydu
  2. Yumuklu Sucurta

bir düşüneyim hocam duruma göre ama taksitle sıfır almayı hedefe koymuştum. Eğer güzel bir şeylere denk gelirseniz eskişehir içi atın sizden ricam aklıma yatarsa parayı ayarlayıp alabilirim
  3. Yumuklu Sucurta

A620'de AM5 ama çok fiyat farkı var. Anlamlı bir performans farkı olur mu önerdiğiniz anakartı alırsam? Ve Ramler hakkında konuşacaktım. Çok fazla ram görüyorum hangi marka ve neden? bunların çipleri önemliydi sanırım. 1731788924 Evet aslında doğru diyorsunuz denk gelinebilir anlamlı bir fiyat...
  4. Yumuklu Sucurta

Eskişehir hocam videographer olarak bir yerde çalışıyorum sürekli video montajı ile uğraşıyorum boş zamanlarımda valorant oynuyorum
  5. Yumuklu Sucurta

15k bütçe için bir tık fazlaya kaçmaz mı hocam ya
  6. Yumuklu Sucurta

hocam onun için de ayrı bir araştırma gerek ve şansınız varsa iyi istediğiniz parçalara denk gelmek biraz daha zahmetli 1731788311 evet bir tık fazlaya kaçıyor hak veriyorum, ikinci el alma serüveni de biraz çok zahmetli geliyor. Hem parçalara denk gelecek, deneyeceksin, araştırma iletişime...
  7. Yumuklu Sucurta

yukarıda anakart için bambaşka bir şey söylendi hocam ne düşünüyorsunuz? 1731788148 bir tık fazla pahalı buldum, 32gb ram almam lazım üstüne. Ama dediğiniz çok mantıklı.
  8. Yumuklu Sucurta

muhteşem duruyor ve çok güzel bir fikir, teşekkür ederim böyle yönlendirmelere ihtiyacım var
  9. Yumuklu Sucurta

çok teşekkür ederim hocam ama kasaya ve ssd'ye ihtiyacım yok şimdilik elimde var. Onların bütçesiyle bu saydıklarımdan iyi şeyler alınabilir mi?
  10. Yumuklu Sucurta

Hepinize merhaba arkadaşlar, 15.000 TL bütçe ile DDR5 Anakart, İşlemci ve Ram önerisine ihtiyacım var. Ram 32 GB olması lazım. *Render - Video montajı ve oyun için kullanacağım. 1080Tİ Ekran kartı ile kullanacağım. En Fiyat/Performans dediğiniz ürünler neler ve Ryzen olursa sevinirim. Bir...
  11. Yumuklu Sucurta

Herkes Setuplarını Atabilir mi?

Ses kalitesi ne alemde ? Oyunlardaki sesi nasıl ? ekstra olarak dışarıda da kullanabiliyor musun ?
  12. Yumuklu Sucurta

Herkes Setuplarını Atabilir mi?

Kulaklığından ne kadar memnunsun ? Fiyatını hak ediyor mu ?
  13. Yumuklu Sucurta

GTX 1660 Super 240Hz Monitör İçin Uygun Mudur ?

İşlemcin ne ? Rekabetçi oyunlar işlemci oyunları diye biliyorum..
  14. Yumuklu Sucurta

GTX 1660 Super 240Hz Monitör İçin Uygun Mudur ?

FPS oyunlarında işlemcine bağlı olarak görürsün ama hikayeye dayalı büyük oyunlarda pek mümkün gibi durmuyor
  15. Yumuklu Sucurta

3060Ti li sistemi satıp 6700XT Lİ Almak

İşlemci,anakart ve ufak da olsa ram frekans farkı var ayrıyeten 5600x için bir soğutucu almalısın kullanım alanına göre değiştirmek işine de yarayabilir gereksiz masraf da olabilir
  16. Yumuklu Sucurta

R5 3600x vs R5 5600x arasında kaldım yardıma ihtiyacım var.

Değer fakat soğutucusuz olmaz güzel bir soğutucu da almanız gerekecek
  17. Yumuklu Sucurta

Ryzen 5 5600X + RTX 3060 Ti Sistem dizdim sizce nasıl?

Kesinlikle o kadar çok mutlu olacaksınız ki ! 27 İnç 2K çok ideal. Alacağınız sıvı soğutma 1.500TL inanılmaz gereksiz bir rakam olduğunu düşünüyorum. 1000TL'ye rahatlıkla işinizi fazlasıyla görecek kaliteli sıvı soğutmalar bulabilirsiniz.Halihazırda 500 TL bütçenize girmiş olur.Monitör olarak...
  18. Yumuklu Sucurta

Ryzen 5 5600X + RTX 3060 Ti Sistem dizdim sizce nasıl?

Bu sistemin hakkı kesinlikle 2K monitör. 1.500 TL 1080P monitöre vereceğine 2.500 TL 2K monitöre verirsen uzun vadede çok ama çok mutlu olursun ve ne kadar doğru bir karar aldığının farkına varırsın.Bazı şeylerden kısabilirsin 2K monitörün parası rahatlıkla çıkacaktır.
  19. Yumuklu Sucurta

Ne zaman sistem toplamalıyım ?

Dolar düştü diyorlar ama dolar hala inanılmaz yüksek.Şuan ETH olayından dolayı ekran kartı stokları yok gibi..Sağlıklı düşünmek lazım.
  20. Yumuklu Sucurta

ASUS TUF B450M Anakarta İşlemci Önerisi

CPB kapalı iken işlemcinin GHZ hızı 3.6 GHZ'ye sabitleniyor ve boost hızından faydalanamıyorsunuz(4.2GHZ).CPB açık daha performanslı oluyor fakat 3600 ısınan bir işlemci olduğundan fazla ısınıyor.Ondan dolayı artan bütçeyle alınan bir hava soğutma işlemcine büyük bir + kazandırır.
Top Bottom