Arama sonuçları: *

1. Zakapux

Vatandan bilgisayar alınır mı??

O zaman alınmaz hocam biraz araştırma yaptım fazeon markası alınabilecek seviyede değil 1754924633 Yüksek ihtimalle attığım sistemi alıyorum yardım eden herkesede teşekkür ederim
  2. Zakapux

Hocam onu geçtim bu sistemde kullanılan fazeon marka kasa ve psu bana hiç güven vermiyor yanlışmı düşünüyorum
  3. Zakapux

Yaptım zaten sizede söyledim siz biraz yanlış anladınız ben size gskills ram ile kioxia ssdyi seçtim dedim gidipde 32 gb gskilss yaptım demedim
  4. Zakapux

Hocam ramin gb değilki olay markası lexar markasının çok sorunlu bi marka olduğunu biliyorum yakın çevremde kullananlarda var memnun değiller
  5. Zakapux

Zaten satma gibi bi niyetim olmaz uzun yıllar hiçbir parçayı
  6. Zakapux

Hocam bu sistemi görmüşdüm ancak gskills ram ile m2yi yükseltince fiyat 27.5 a vuruyor onun yanı sırada fazeon marka psu ne kadar iyidir onuda düşünüyorum o yüzdende kararsız kaldım ikisi arasında
  7. Zakapux

Hocam çıkma çıkarımda gamegarajdır incehesapdır bunlar bana çok güven vermiyor hem garantide sıkıntılı vatan gibi 2 yıl garantide vermiyor bilemedim napsam
  8. Zakapux

Bütçe maksimimum 25 belirttiğim gibi varsa daha iyi bi öneriniz açığım her öneriye
  9. Zakapux

Genellikle rekabetçi ama hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum cyberpunk rdr gibi
  10. Zakapux

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rx-7600-a520m-r-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html işlemciyi ryzen 5 5600 m2 ssdyi de kioxia 1 tb yükseltip almayı düşünüyorum alınır mı? sizce?
  11. Zakapux

Amd ryzen 5500'lü sistem toplama tavsiyesi

Hocam 5600 almaya karar verdim şimdide fan masrafı çıktı bana uygun kule tipi fan önerebilir misiniz? 1754239319 5600 alıyorum o zaman kesin olarak ekran kartıda ikinci el bi 6800xt buldum onu düşünüyorum darboğaz olmaz değilmi bu bileşenlerde
  12. Zakapux

N11 üzerinden en uygun orda olduğu için
  13. Zakapux

hocam 5600 alirsam m2 ssdyi 500 e dusurmem lazim degermi depolamadan kısmaya
  14. Zakapux

5500 yeterli olmazmı önümüzdeki 2,3 yıl içinde ?
  15. Zakapux

Yeni bi sistem topluyorum kendim ekran kartı harici parçaları seçtim ama ekran kartı yüksek ihtimalle 4060 veya 7600 olacak ona göre kalan parçaları aşağıya yazıyorum uyumluluk gibi problemler varmı diye bi bakıp yardımcı olursanız sevinirim. ASUS PRIME A520M-R DDR4 5100MHz mATX AM4 AMD RYZEN...
Geri