Arama sonuçları: *

1. Z

Yeni sistemim için ssd önerir misiniz?

Peki işletim sistemini yeni alacağım ssdye mi kurmam mantıklı yoksa eskisinde mi kalmalı?
  2. Z

Samsung 980evo nasıldır peki?
  3. Z

Evet tek tek topladım hocam hazır sistemlerden daha uyguna geldi. Hem de kaliteli parçalardan toplamış oldum zevkime göre. Yalnız eskiden kalan bir MLD M500 bir m2 gen4 ssd vardı, sistemi ona kurdum. Alacağım ssdden sonra sistem eskisinde kalmaya devam etmeli mi sizce? Ayrıca dediğiniz model...
  4. Z

Herkese merhaba, Uzun günlerdir bir sistem toplamak için fikirlerinizi alıyorum ve olmuşken iyisi olsun, uzun ömürlü olsun diye bütün fikirlerinden vazgeçip, 7800x3d ve 4070 ti superli bir sistem topladım. Sadece ssd ne alacağıma karar veremedim. Dram vs gibi şeyler konuşuluyor ama ne kadar...
  5. Z

Zenith 4070 ti super sistem için özelleştirme tavsiyeleri

Arkadaşlar aşağıya bıraktığım linkteki sistemi almayı düşünüyorum ve bir kaç özelleştirme yaptım Ram: Patriot Viper Venom PVV532G600C30K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram Ssd: Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4 5000/3900MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD Yaptığım özelleştiremeler için...
  6. Z

4070 Ti Super sistem toplamak için yardımlarınızı bekliyorum

Aslında 7500f veya 7600 de şimdilik yeterli gibi. Geleceğe yönelik olarak bütçeyi 4070ti supere ayırmak daha mantıklı geldi 1734116990 Kredi kartı girerken stok bitti maalesef…
  7. Z

17300 oldu. Uygun mu dersiniz?
  8. Z

Arkadaşlar selam, 4070ti superli bir sistem için bir kaç gündür sizlerden farklı konular açarak fikirler alıyorum. Bütçemiz 50-55 arası. İleride geliştirmeye açık bir sistem yapmak istiyorum. İleride ilk işim işlemciyi 7800x3d veya üzeri yapmak olur gibi. Şimdilik 7500f veya 7600 gibi...
  9. Z

Ocak Zamlarından Önce Bilgisayar Toplamak

Bir umut 4070ti s bir fp sistem bekliyorum ama gelmezse de ay sonuna doğru alacağım artık ben de. Ayrıca tomahawkin biostardan üstün olduğu en önemli özelliği nedir sizce? Fp olarak çok dolu bir kart gibi gözüküyor biostar
  10. Z

Sistem kaça geldi acaba?
  11. Z

4070ti sistem mi aldınız yoksa sadece ekran kartı mı?
  12. Z

4070ti super bu sistem bu fiyata alınır mı?

Doğru. Yanlış telafuz ettim. Prosedürden kastım, hazır sistem iadelerinde, müşteriyi uğraştırıyorlar mı acaba? Böylesi daha doğru oldu.
  13. Z

O halde özelleştirdiğimiz bu sistemi alıp kutusunu açmasam (gerçi tam bir ambalaj olmaz sanıyorum toplama olacağı için) yasal süre içinde iade edebilirim. En azından kendimi garantiye alayım diye düşünüyorum olası bir kampanyaya karşı. Gamegarajın iade prosedürleri ile ilgili bir bilginiz veya...
  14. Z

Doğru söylüyorsunuz. Ülkenin şartları malum… peki bu hazır sistemlerde, kullanım olmadığı sürece iade şansımız var mı?
  15. Z

O zaman f/p sistem beklemek, en azından yılbaşına kadar daha mantıklı gözüküyor sanırım. Başka fikri olan var mı acaba? Daha uygun fiyata 4070 super almak veya radikal bir değişim ile 7900xt gibi. Yoksa hiç kafa bulandırmadan bu ekran kartından devam etmek daha mı mantıklı?
  16. Z

Bu sistem ile kıyaslayınca, baktığım sistemin fiyatı daha mantıklı gibi geliyor. 32 ram de olması ekstra bir artı. İşlemciyi 7500f yaparsam da 52000₺ yapıyor 1733956347 Aslında taksit vs yapmama gerek yok nakitte alabilirim fakat 6 taksit peşin fiyatına olursa avantaj tabii ama çok da sorun...
  17. Z

F/p bir sistem gelir mi acaba yıl sonuna kadar aynı ekran kartını kullanan? Bir fikriniz var mı?
  18. Z

Peki onun dışında sistem değer mi sizce? Üstteki mesajımda belirttiğim ikinci el sistem ile kıyasladığınızda.
  19. Z

Ram 6000mhz cl36 Herhangi bir soğutucu eklemedim. Tavsiye edeceğiniz bir soğutucu var mı? Bütçem aslında 50000 ama 52ye kadar çıktım. Daha üzeri zorlamaya değer mi bilmiyorum. Aslında 50000 liraya 7800x3d, 4070 super ve 32 ram 5600 mhz bir ikinci el 4 aylık sistem var ama sıfır almak daha...
  20. Z

Arkadaşlar bu sistem bu konfigrasyon ile alınır mı? İleride 7800x3d işlemci de koymayı düşünebilirim. Fiyat 52750₺ oluyor bu şekilde.
Geri