Arama sonuçları: *

1. adem trg

Max 50.000₺ pc önerisi

Hmm anladım ama doğru dediğin gibi çok firmada var o olaylar soğutma olarak attığım Alınır mı?
  2. adem trg

Max 50.000₺ pc önerisi

Tamam 1728035838 Sonerji için kötü firma fln diyorlar ne diyorsun alınır mı 1728036019 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-le520-argb-240-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html Bu mu yoksa o hava soğutmamı
  3. adem trg

Max 50.000₺ pc önerisi

Spam yapmıyorum sürekli fiyat vs. değişiyor en mantıklı sistemi bulmaya çalışıyorum mal mıyım ben durmadan aynı konuyu açım
  4. adem trg

Max 50.000₺ pc önerisi

Bu arkadaş Nvidia istemiş ya bana gelmez ya sevmiyorum bu sistem mantıklı ama
  5. adem trg

Max 50.000₺ pc önerisi

Merhaba bir pc arıyorum ne öneririsiniz amd kart olursa daha iyi olur hazır sistemde olur toplama da fark etmez
  6. adem trg

50k monitör dahil sistem önerisi

Ssd de dram yok önemli mi çok dram
  7. adem trg

50k hazır sistem veya toplama önerisi

Merhaba bi sistem alıcam ne önerirsiniz amd max 50k ya yükseldi fiyat monitör vs. Hariç sadece kasa :50k max amd kart tercihimdir
  8. adem trg

Amd hocam ya kart dediğin kaslı olucak bir kere 😅😅😁
  9. adem trg

Bence fp ama fazla asmaya gerek yok bence. tuf olanı seçim ben teşekkürler yardımın için
  10. adem trg

Hocam attığınız sistem çok iyi de monitörü biraz daha ucuzlatsak olmazmı bütçeyi çok zorlamamak için
  11. adem trg

Merhaba bir sistem bakıyorum monitör dahil en fazla taş çatlasın 50k olabilir lütfen ona dikkat edin ne alabilirim bu fiyatlara monitör min. 27" olursa çok iyi olur ne alayım 1727869881 Kart olarak amd tercihimdir 1727869891 Ve bol rgb li olsun 😁
  12. adem trg

Bu sistemi alıyorum iyi mi??

Teşekkürler
  13. adem trg

Kulaklı varya bı sure idare ederim şeyi merak ediyordum kule tipi daha önce hiç araştırmadım normalde sıvı soğutma takıyordumondan kısıp 7900 gre den xt ye cevirim kule tipi öyle dik duruyor ya anakarta fln zarar verirmi
  14. adem trg

Bı sure idare etmezmi ? 1727795343 2-3 ay fln 😅
  15. adem trg

Gold kaç tl fiyat tam kuruşu kuruşuna sınırda 😅😅
  16. adem trg

Merhaba bı sure sonra su sistemi alacağım değişmesi gereken bir parça varmıdır anakart olabilirdi ama şu anlık bu kalıcak işlemci yeterlimi onu bilemedim nasıl sistem https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-fiyati,252047942.html...
  17. adem trg

Hangi sistemi almalıyım

Başka Bir üstte arkadaşın önerdiği sistemi alıcam hocam bir öneriniz varmı
  18. adem trg

Hangi sistemi almalıyım

Hocam sen ne yaptın ya bu pc aklıma yattı sana çok teşekkür ediyorum
  19. adem trg

Hangi sistemi almalıyım

Malesef sıvı soğutma görünüş açısından daha hoş gözüküyor kendi adıma konuşuyorum aldığım bir şey önce gözüme güzel gözükücek bu kendi fikrim herkezin fikrine saygı duyarım ben böyle düşünüyorum 😊 Bütçe 52-53k arası
Top Bottom