Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

Beyaz Sistem Toplama Süreci Bitti.

insanoğlu işte kanka bi hayırlı olsun diceği yerine neden bunu aldın o kart öyle beyaz sararma yapar der heves öldürürler
  2. ahmet enes çakırcı

Benimle Sistem arayacak varmi

aliexpress den anakart mi alinir be kanka 1712775128 ney
  3. ahmet enes çakırcı

boylede tüm parçalar 2.el almam zor olur hepsini test et falan hazir sistem bulsak daha iyi
  4. ahmet enes çakırcı

şuan bayram ziyaretindeyim dc gelemem o paraya toplasak 2070 cikartabilirmiyiz kasam var
  5. ahmet enes çakırcı

sahibindenden letgodan sistem bakiyorum max bütce 11 yer istanbul sistem bakabilirmisunuz sizde en f/p bulmam lazim oyun oynicam uzun zamanda degismicem rtx 2060 zor ama bulursam cok iyi olur 12 ye falanda bakabiliriz pazarlikla dusururum 11 e
  6. ahmet enes çakırcı

Bu sistem Alınır mı? ?

hocam vazgectim adam soylememis simdi öğrendim ekran kartini falan oda2.el almis
  7. ahmet enes çakırcı

Bu sistem Alınır mı? ?

https://shbd.io/s/17c35Jma. 11 e bırakıyor işlemci anakart geçen sene almiş Alınır mı?
  8. ahmet enes çakırcı

10 k ya sistem toplama

ekran kartina 2500 felan kaliyo sizin hesabi yapinca
  9. ahmet enes çakırcı

10 k ya sistem toplama

kasam var monitorde ayarlarim kalan parcalari rica etsem toplayabilirmisiniz bazı parçalar 2. elde olur rx 6600xt toplayabilme şansimiz varmi
  10. ahmet enes çakırcı

F/P kralı hazır sistem 🔥🔥🔥

vallahi iyiymiş şuan ona verebilecek param olsa alırdım 2.pc lazım abimle bi cs vs si atamadık
  11. ahmet enes çakırcı

12k tl sistem onerisi

sağolun izlicem
  12. ahmet enes çakırcı

12k tl sistem onerisi

sağolun hocam
  13. ahmet enes çakırcı

12k tl sistem onerisi

intel ekran kartı gakkında pek bi bilgim yok anlatırmısınız biraz nvidia amd eşdeğer ne mesela
  14. ahmet enes çakırcı

12k tl sistem onerisi

Arkadasima alicaz yazin calisti pc icin sadece kasa hazir sistem olur toplama olur fark etmez simdiden sagolun bekliyorum
  15. ahmet enes çakırcı

14k fiyata sistem önerisi

Monitör hariç 14k monitörler 17k düşünüyorum kuzenim için alıcaz oyun oynayacak hazır sistem toplama fark etmez şimdiden teşekkürler
  16. ahmet enes çakırcı

RX6700XT SİSTEMİM NASIL OLMUŞ?

Geri kalanı görünüyor bende başka bir yazı fontuyla yazmış kalanını 1681574227 ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 Single Kit Ram AX4U32008G16A-SR30 × 2 Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G) FSP CMT211A...
  17. ahmet enes çakırcı

40k sistem yükseltme

Bence öyle olcak
Top Bottom