Arama sonuçları: *

1. A

Oyuncu Masasi İkeadan mı, internetten mi alınmalı Yoksa Marangoza mi Yaptırılmalı?

bence marangoza yaptırın özelleştirme şansınız daha fazla olur iyi bir marangozsa o hazneleri felan da yapar
  2. A

Fiyatı çok uygun şaşırdığım sistem

intel'de mümkünse f serisi işlemci almamaya çalışın çünkü ram hızı ve desteği çok düşük oluyor
  3. A

Çözüldü✓ Hangi ekran kartı daha iyi

bence şuan seçimin iyi daha avantajlı toplanamaz (vatanın sitesi için)
  4. A

vatan zorunluluğun olmasa arkadaşın önerdiği 2060s en mantıklısı zaten palitde kaliteli bir marka
  5. A

Şölye söyliyim ventus msi için orta kademe seviyesi evga da böyle bir durum yok tüm kartları direk üst level zaten kartlar arasında çok seçenek de sunmaz
  6. A

hemen hemen eşit olurlar ama evga bir tık daha üstün olur ve evga bizim ülkede çok bilinmesede aşırı kaliteli bir markadır
  7. A

Çok net bir şekilde evga almanı tavsiye ederim
  8. A

Kaspersky pc yi yavaşlatırmı

kaspersky yavaşlatmıyor oyun için soruyorsanda steamle anlaşmaları var steam içerisinde kaspersky çalışmıyor
  9. A

en iyi antivirüs programı

kaspersky kullan kafan rahat etsin ve sakın avast veya mcafee benzeri programlara bulaşma silmesi ayrı dert programın kendisi ayrı dert
  10. A

PCH E Class - Bu sistemi almayı düşünüyorum, iyi midir? Daha iyisi var mı?

merhaba herkes yazılan çoğu sisteme ssd sorunlu yazıyor sorunsuz ssd marka veya modellerle ilgili bilgi verebilir misiniz?
  11. A

PCH E Class - Bu sistemi almayı düşünüyorum, iyi midir? Daha iyisi var mı?

ekran kartı olarak tamamen size kalmış bir karar internetten fps testlerini de izleyebilirsiniz hemen hemen aynı fpsyi veriyorlar
  12. A

DA YENİ SİSTEM!

reis anakart zaten overclock felan yapılmayacaksa stok kullanım için gayet yeterli
  13. A

6000-6700 TL arası sistem

seçili olan kasa baya güzel o
  14. A

3700 TL mönitör dahil bı sitem toplarmisiniz

demek ki şanslısınız 3 farklı firmadan kargo istettim biri 1.5 hafta oldu 3 gündür dağıtıma verilecek diyorlardı bugün kendim gidip aldım 2 tanesi eve dahi gelmeden iade ye gönderildi
  15. A

3700 TL mönitör dahil bı sitem toplarmisiniz

sinerji güvenilir bir site ama şu aralar kargo şirketleri sıkıntılı haberin olsun adam bugün kargoya verse 1-2 haftaya geliyor
  16. A

Sistem Topluyorum

ramı arttırabilirsin onun dışında sistem iyi depolama olarak da 500 yeter diyorsun sistem gayet güzel
  17. A

Stres testi yapmalı mıyım?

tabii daha mantıklı ama sisteme zarar verebilirsin riske atmak yerine arkadaşın dediği gibi ağır bir oyunu uzun süre ultra da oynamak daha mantıklı
  18. A

Gelecek odaklı sistem tavsiyesi

işlemci bence sabit kalsın ekran kartı olarak inno3d gayet kaliteli bir firma onuda tercih edebilirsin hem fiyat olarak da ucuz olur
  19. A

8200tl pc nasıl ?

bence bulamazsın biraz sitelere baktım da bu fiyata bu özellikler yok
Top Bottom