Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

GSS PRİM BORCU SİLME

Adam işsiz. Para kazanamıyor ama devlet adamdan GSS adına prim kesiyor. Söylenecek çok şey var da, devletimiz sagolsun!
  2. ahmetmelihalemdar

ACİL ACİL ACİL ACİLLLL

İşlemci-Anakart-Ram üçlüsü uyuyor sıkıntı yok
  3. ahmetmelihalemdar

Ryzen 5 5600 Sıvı Soğutucu Öneri?

Thermalright Peerless Assasin yeter 5600 e
  4. ahmetmelihalemdar

Yardım Edin Lütfen Bu Doğru Mu

"Elinden geleni ardına koyma" yaz. İnanma bunlara. bir şey çıkmaz
  5. ahmetmelihalemdar

RX 7900XT PC ALINIR MI

Her 3 seriyi de kullandım ve şu an da kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım,yaşamıyorum.
  6. ahmetmelihalemdar

Rx 7700 XT li sistem mantıklımı?

DDR4 bir sistem alma. Dün bu sistemin incelemesini görmüştüm. Daha uyguna var mı bilmiyorum ama bütçeni zorlama şansın varsan bunu al
  7. ahmetmelihalemdar

50.000TL f/p sistem önerisi

Akşam 22 deki incehesap Gaming Gecesine mutlaka bir göz at. Gerçi son zamanlarda çok adam akıllı fırsatlar pek olmuyor ama en azından birkaç parçayı ordan alabilirsin. SSD, Ram,Psu, şansın varsa ekran kartı
  8. ahmetmelihalemdar

Rtx 4060 hangi DP yerine takmalıyım

Farketmez. İkisi de aynı
  9. ahmetmelihalemdar

RTX 4070 VS RX 7800 XT VS RX 7900 GRE

incehesap güvenilir bir satıcı olmasından ziyade,özelleştirme kısmında 7500f yada 7600 gibi bir işlemciyi koymayıp, 8400f gibi diğerlerine nazaran kötü bir işlemciyi resmen empoze ediyorlar, stok eritmek için.
  10. ahmetmelihalemdar

Topladığım sistem uyumlumudur?

Asus Tuf bir sistem topluyorsun. Sığmama ihtimali çok düşük. Senin yerinde olsam Asus Müşteri Hiz. Arar sorarım. Kafan rahat eder
  11. ahmetmelihalemdar

Tuf bir kasaya Tuf bir sogutucunun sığmama ihtimali zor gibi
  12. ahmetmelihalemdar

O kasanın üst, yan ve arkadan 360 desteği var diye biliyorum
  13. ahmetmelihalemdar

her şey güzel gözüküyor. Hayırlı olsun
  14. ahmetmelihalemdar

3080 li sistem dizilir mi

Min. 750 alabiliyorsan 850 alirsan ileride sistem yukseltmede ekstradan masraf yapmazsın. Mumkunse 80+ Gold Pcie5 destekli al
  15. ahmetmelihalemdar

İnşallah iyidir. Biraz da şans işi.Ne kadar hor kullanıldığını anlayamiyorsun 2. elde
  16. ahmetmelihalemdar

4070 Super, 9700x sistem nasıl?

Bunu tavsiye ederim. Özellikleri kağıt üstünde çok iyi . Şans verdim gerçekten 6000 rpm lere çıkan pompa devri ve ses yok. Hava basıncı da gayet yeterli tavsiye ederim. Yanında ekstra sıvı da koyuyorlar...
  17. ahmetmelihalemdar

4000 serisi güncel bir kart alman daha iyi olur. Sıfır mı alacaksın, bütçen nedir?
  18. ahmetmelihalemdar

4070 Super, 9700x sistem nasıl?

İş için mi topluyorsunuz 7900x seçtiğinize göre. 360mm güzel bir soğutma almanızı tavsiye ederim.
  19. ahmetmelihalemdar

4070 Ti Super Sistem Önerisi!

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5-7500f-asus-a620m-k-v7-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4070-ti-super-16gb-xpg-16gb-ddr5-kioxia-500gb/
Top Bottom