Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

Ekran Kartsız Bilgisayarıma 50k Teklif geldi sizce satılır mı ?

Güzel bir kasa. Ben olsam satmam. Alacağın hazır sistemdeki parçalar bu kadar kaliteli olmayacak
  2. ahmetmelihalemdar

Sistem Topladım Bu Hatayı Alıyorum Yardım

:) Mantıklı . Ben de o hatayı yaptım
  3. ahmetmelihalemdar

Eksik parçaları tamamlamama yardım eder misiniz?

Uyumsuzluk yok. Fiyat konusundan bağımsız. Kalan bütçen nedir söylersen ona göre eksiklerine yardımcı oluruz
  4. ahmetmelihalemdar

Sizce sistem iyi mi? dar boğaz falan görürmüyüm

https://www.incehesap.com/pch-smokin-v1-oem-paket-fiyati-84855/ Bak böyle bir sistem olur ama Cuma gününü bekle. Bu yüksek. Gaming Gecesinden denk gelir uyguna
  5. ahmetmelihalemdar

80-100K Sistem Önerisi

Hepsiburada da vade farksız 10 taksit Asus Prime 5070 ti var. Satıcı Hepsiburada https://www.hepsiburada.com/asus-16gb-prime-rtx5070ti-o16g-gddr7-256bit-hdmi-dp-pcie-5-0-p-HBCV00007UVU6B?magaza=Hepsiburada
  6. ahmetmelihalemdar

5080 ve 9800x3d Sistem sizce?

9800x3d hangi satıcıdan aldın ? Kaç taksit ve ne kadara patladı?
  7. ahmetmelihalemdar

9700X ve RX9070 xt Ekran kartlı sistem için kasa ve psu önerisi

Lian Li Vector V100 diye bir kasası vardı fiyatı da güzeldi ama stok yokç V100R olanı var.Sanırım fansız geliyor. Gigabyte C500 Stealth Ice kullanıyorum buna bakabilirsin...
  8. ahmetmelihalemdar

70k kasa 20k monitör bütçeli sistem tavsiyesi verebilir misiniz

Şu an en uygun 7800x3d 15.000 TL( Bence fazla) En uygun 9070 XT 32 Bin civarı ( Gigabyte Gaming-Sapphire Pulse) İkisi zaten 47.000 TL yapıyor. 15-20 gündür Ram fiyatları zaten Altcoinler gibi Pump yapıyor. :) Hazır sistem üzerinden gitmek daha mantıklı gibi. 10 Bin TL civarı 2K monitör...
  9. ahmetmelihalemdar

Sistem Güncelleme Hk.

Valla şimdi baktım. 18 Ekim de sipariş vermişiz 5.850 TL ye. Şu an en ucuz 5.650 TL. Sen bir teklif ver. Özelden konuşalım. Daha 1 ay bile olmamış. Yardımcı olmak isterim gerçekten
  10. ahmetmelihalemdar

Sistem Güncelleme Hk.

Bi Kasım indirimi de ben yaparım heralde 😀 Pazarlık yaparız.
  11. ahmetmelihalemdar

Sistem Güncelleme Hk.

Kardeşim 9800x3d siparişi vermiş, 1 aylık 7500F elinde. Uyguna satabilirim sana :) Ben 7800x3d ona kilitleyip 9800x3d e çökebilirim :)
  12. ahmetmelihalemdar

Pc toplama sitesi önerebilir misiniz?

Sen bütçeni yaz buraya, herkes PC toplar sana :) Ellerindeki stoklara göre pek iş görmez orası
  13. ahmetmelihalemdar

Bu Sistem olmuş mu help pls

Anakart ve işlemci seçiminde daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. 9600x e ne kadar gerek var, acaba çok ısınır mı bilemiyorum. Rekabetçi oyunlar mi hikayeli oyunlar mi oynayacaksın
  14. ahmetmelihalemdar

Bu Sistem olmuş mu help pls

Parçaların yanına fiyatlarını da yazarsan daha uygun parçalar da onerebiliriz.
  15. ahmetmelihalemdar

Hayalimdeki Sistemi Topladım

Güzel günlerde kullan
  16. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Pc/sistem topladım ve bazı sorularım var

Sistemin çok güzel. Cube 360 ın hem siyahını hem de şu an beyazını kullanıyorum. Pompası 6000 rpm e kadar çıkan sıvı soğutma görmedim. Gayet iyi. Eğer ekstra SSD alacaksan soğutma bloğu olanları da tercih edebilirsin.
  17. ahmetmelihalemdar

Kasım indirimlerinde sistemi yükseltmeli miyim?

Bence gayet güzel bir sistem. Yerinde olsam dokunmam. En azından 6000 serisi kartlar çıkana kadar
  18. ahmetmelihalemdar

Sistem / intelden amd ye geçmek

AMD işlemci kullanmadığın için Intel den memnun olman normal. Eskiden biz de öyleydik, Intel den başka bir şey bilmezdik :) 7500F yada 7600 AMD nin F/P işlemcisi. Memnun kalırsın
  19. ahmetmelihalemdar

2. EL BİLGİSAYAR ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Kasım ayı güzel indirimler olur düşüncesindeyim. Abdullah, İtopya ile hazır sistem yapacak. PC Hocasını da takip edebilirsin. İlla ki denk gelecektir. Kendin tek tek toplarsan biraz pahalıya denk gelebilir.
  20. ahmetmelihalemdar

2. EL BİLGİSAYAR ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Tek tek toplarsan zaten parayı çok kafayı takmazsın :) Sadece ekran kartı şu kadar diyerek bakma. Hazır sistemlerde diğer parçalar giriş seviyesi olduğu için uyguna oluyor fiyatları. 70-80 bin arası 5070 ti yada 9070 xt çıkar
Geri