Arama sonuçları: *

1. A

Yazın çalışıp Telefon mu PC mi almalıyım

30 bin TL'lik pc gta Minecraft felan oynatır mı güzel bi şekilde
  2. A

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

Tamam 25 binlik kasa öner GTA oynicam yani günümüzün oyunlarını oynamak için güzel olsun
  3. A

Pova 4 1741274923 Pova 4 tecno
  4. A

Merhaba arkadaşlar ben yazın çalışacağım ve bu 3 ay boyunca paramı biriktirip telefon mu alayım pc mi Telefon: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-12-pro-5g-256gb.html Bilgisayar: 25-30 Bin TL'ye bir şey almayı düşünüyorum Sizce ne yapmam lazım paramı biriktirip bilgisayar mı...
  5. A

20 Bin TL güzel bi kasa önersene fiyat düşük olursada olur bi tık yüksek olursada olur GTA valo felan oynatsın yani oyun için 20 bin TL'lik kasa istiyorum
  6. A

20 Bin TL Kasa Önerisi

Merhaba arkadaşlar 20 bin TL'lik kasa öneriniz varmıdır dahada düşük fiyat olabilir bi tık yüksekte olabilir oyunları çok iyi oynatsın yeter
  7. A

30 Bin TL'ye kasa+monitör

Başlıktaki gibi 30 bin TL'ye kasa+monitör istiyorum klavye ve mouse da olursa güzel olur olmazsa sıkıntı olmaz oyun oynamak için alacağım
  8. A

30 Bin TL'ye kasa+monitör oyun oynayacağım lütfen yardım et reis
  9. A

30 Bin TL'ye kasa monitör

30 bin TL'm var hangi kasa ve monitörü alayım sadece oyun oynayacağım güzel olsun
  10. A

Oyun için kasa+monitör tavsiyesi

Merhaba 30 bin TL'ye oyun oynamak için kasa+monitör önerileriniz varmıdır klavye ve mouseyi kendim hallederim sadece monitör ve kasa istiyorum 30 Bin TL'ye
  11. A

Monitör Ve Kasa Önerisi

Oyun için önerir misiniz
  12. A

Monitör Ve Kasa Önerisi

Fiyatlar çok düşer mi 1741256288 Fiyatlar çok mu düşer az mı
  13. A

Monitör Ve Kasa Önerisi

Merhaba arkadaşlar 30 bin tl bütçem var monitör ve kasa istiyorum oyun için mouse klavye ayrı alacağım hiç bi bilgim yok oyunlar için güzel bir şey istiyorum monitör büyük olursa güzel olur
Top Bottom