Arama sonuçları: *

1. alake

Gaminggen'den hazır sistem söyledim ama kasa gelmedi

tamamdır. kargonun bana ait olduğunu bilmeleri için kargo takip numarasını vermem yeterlidir herhalde?
  2. alake

Tamamdır. Peki telefonda tam olarak ne diyeceğim? Bu işlerde deneyimsizim de. (Asosyal değilim konuşabiliyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece deneyimsizim)
  3. alake

verdiler ancak girdiğimde teslim edildi yazıyor. kargo şirketini aramayı deneyeceğim yarın.
  4. alake

anladım. kaç gün sürer peki bir tahmin varmıdır? yakın zamanda memlekete gidiceğimde.
  5. alake

Selamlar pazartesi günü gaminggenTR'den ultima-2060 hazır sistemini söyledim ama sadece boş kutular ve ekran kartı geldi. ssd ram soğutucu gibi parçalar anakarta montaj edilip kasaya takılmış ama kasa gelmedi kıscası. bu kimin hatasıdır? yurtiçi kargonunmu yoksa gaminggenmi? (konuyu yanlış...
  6. alake

Pc Parçalarının Uyumu Nasıl Anlaşılır?

Geldim özlemişsinizdir
  7. alake

Örneğe bak Dayın mı topladı bilgisayarı? Benim amacım adama sallamak değil bir öneri sundum PC hakkında pek bilgisi yoksa eğer toplamayı değil hazır veya bir tanıdığına danışması daha uygun olur gelip burda boş boş duyar kasma. 1.5k ya ne toplicaksa artık arkadaş :d
  8. alake

Daha uyumlu olduğunu bilmiyorsan pc toplamani önermem..
  9. alake

12.000TL Sistem Toplama

Arkadaşa katılıyorum, bence yaz ayını bekleyin eğer şimdi alma kararı verirseniz gelecekte toplayacağıniz bilgisayarın 3/1 performansini vermez bence.. bende 15k arasi yeni bir PC alicagim ama yazı bekliyorum. Ha eğer şimdi istiyrosaniz...
  10. alake

Özelleştirmeli Sinerji Warmachine Sistem Nasıldır?

d Anakarti değiştirmeniz iyi olmuş, onun dışında sistem güzel 3300x r5 2600'den oyun kısmında daha iyi diye biliyorum hem.
  11. alake

12.000TL Sistem Toplama

Hocam sistemi şimdi mi alicaksiniz?
  12. alake

3060lı sistem nasıl ?

Gayet güzel hocam bende yazın tam olarak böyle bir sistem dizicem. Parçalar tıpa tıp aynı. Kasa olarak nzxt h510 öneririm eğer beyaz sistem dizicekseniz, çokta kalileti bir kasa. Birde ramleri 3600mhz yapabilirsiniz iyi olur, AMD işlemciler ile performanslı oluyor, ama şart değil. RTX 3060 rog...
  13. alake

Ryzen 5 5600X + RTX 3060 Ti sistem nasıl?

Hocam şimdi gördüm de, yazın da bu fiyata yakın inebilirmi kartın fiyatı?
  14. alake

Ryzen 5 5600X + RTX 3060 Ti Sistem dizdim sizce nasıl?

7-6.5k olursa kesin alırım, gigabyte da çok güzel oluyor, soğutması iyi. Ama gigbyte alırsam beyaz alirim
  15. alake

Hocam benimde bir bütçem var. Tamam diyelim ki karar verdim, 2k monitör alicam. Neyden kisayim? Ekran kartından mi? İşlemciden mi? Ramden mi? Tamamdır hocam dikkate alicagim. 3060ti rog strix kaç para olur sizce?
  16. alake

Hocam kasa olarak nzxt alicam gibi duruyor, buna da bakmıştım ama önü hoşuma gitmemisti :/
  17. alake

Ey Eyvallah hocam, zaten 1080p karar verdim. Birşeylerden kısıp 2k almak çok saçma. 1613304851 Tes Teşekkür ederim hocam
  18. alake

Ryzen 5 5600X + RTX 3060 Ti sistem nasıl?

Hocam nerde gördünüz 5500'ü? Yazın mi alicaksiniz?
  19. alake

Tamamdır, PSU konusuna önem gostericem
  20. alake

1.700tl hocam. nzxt h510 düşünüyorum, sizce sistem içine sığar mı?
Top Bottom